Μετάβαση στο περιεχόμενο

fanixag

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

fanixag's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας ! προκειται για περιπτωση συγκροτηματος κατοικιων (3 οροφοι) , αυθαιρετο που επιθυμει να ενταχθει στο νομο για την τακτοποιηση . Το βασικο προβλημα ειναι το γεγονος οτι το συγκροτημα αυτο αποτελειται απο διαμερισματα εκ των οποιων 2 αποτελουν πρωτες κατοικιες (απο αυτον που εχει την κυριοτητα και απο αυτον που εχει την επικαρπια ) και τα υπολοιπα απλως ενοικιαζονται . Πως θα υπολογισω το προστιμο ; Σαν πρωτη κατοικια συνολικα το συγκροτημα (μου φαινεται παραλογο το τελευταιο) ή θα πρεπει να φτιαξω καρτελες για καθε διαμερισμα ξεχωριστα ; Επιπλεον, οι κοινοχρηστοι χωροι ( στη δευτερη περιπτωση , αν ισχυει ) που θα προσμετρηθουνε; Υπαρχει η δυνατοτητα υπολογισμου και των 2 περιπτωσεων , μεσω των προγραμματων του ΤΕΕ που δινονται για τον υπολογισμο των προστιμων των αυθαιρετων ; ευχαριστω πολυ !!!!
  2. εχεις απολυτο δικιο για τις αμοιβες , απλα ο πελετης μου εχει ενταχθει στο προγραμμα για νεους αγροτες οπου και του επιδοτουν το 60%των κατασκευων και μηχανηματων, αλλαζοντας ομως την υπαρχουσα νομοθεσια. ευχαρηστω πολυ για τις πληροφοριες.
  3. ευχαριστω.αλλα μηπως ξερεις ποιος ειναι ο νομος για αγροτικες αποθηκες?γιατι υπαρχουν εξαιρεσεις.προκειται για αποθηκη 100 τ.μ.εκτος σχεδιου. σε ποια αρχη θα πρεπει να ρωτησω για προδιαγραφες και τετοια..γιατι πολεοδομια δεν ξερουν.
  4. καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται η κατασκευη βοθρου , στην αδεια για αγροτικη αποθηκη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.