Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Phili-g

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Phili-g

  1. Και τι γίνεται όσον αφορά τις τραπεζικές μεταφορές που η Eurobank ζητάει το χαρτί από το σύστημα υπογεγραμμένο καθώς και με το δάνειο? Έχει τύχει τύχει μήπως σε κανένας σε στάδιο 8α ή 9?
  2. Έχει τύχει σε κάποιον θάνατος δικαιούχου σε στάδιο 8α? (Αίτηση με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις - σε διενέργεια ελέγχου τελικής εκταμίευσης) Αν ναι τι έγινε? Επειδή έχουν κοπεί ήδη παραστατικά, έχει εκδοθεί ήδη ΕΕΜΚ και ενεργειακό πιστοποιητικό στο όνομα του δικαιούχου που αποβίωσε οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να ακολουθηθεί η διαδικασία της ανακοίνωσης που έχει βγει.
  3. Πατάς αλλαγή προμηθευτών, σε γυρνάει σε προηγούμενο στάδιο και εκεί καταχωρείς προκαταβολές εκ νέου
  4. Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αίτηση δανείου στην eurobank και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: 1. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το ΠΣ της Τράπεζας. Κωδικός σφάλματος : ERROR_01_UNEXP_ERROR. Αιτιολογία : Παρακαλώ προσπαθήστε εκ νέου αργότερα. Αν το πρόβλημα επιμείνει επικοινωνήστε με το Help Desk. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
  5. Αναφέρομαι σε αυτό που είπε ο "Didonis" να ανοδιώσεις δηλαδή τα προφίλ αλουμινίου μετά τις τελικές κοπές και κατεργασίες έτσι ώστε να μην έρχεται το μέταλλο σε επαφή με τον αέρα.
  6. Είναι αδύνατον να ανοδιώσεις κομμάτια καθώς η διαδικασία της Ανοδίωσης περιλαμβάνει το δέσιμο της βέργας δεξιά και αριστερά, με αποτέλεσμα να αφήνει "άβαφα" 4-5 cm από κάθε άκρη. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  7. Συνάδελφοι καλησπέρα σας, Έχω μια περίπτωση πελάτη με την εξής μπερδεμένη ιδιοκτησία. Οικόπεδο 548 m2 με σπίτι 93 m2 ανήκει στους παρακάτω : Ιδιοκτήτης 1 --> πλήρη κυριότητα 31,25 % και επικαρπία 31,25% Ιδιοκτήτης 2 --> πλήρη κυριότητα 37,50 % Ιδιοκτήτης 3 --> ψιλή κυριότητα 31,25 % Οι ιδιοκτήτες 1 και 2 θέλουν να βγάλουν οικοδομική άδεια για προσθήκη στο υπάρχων κτήριο, ο ιδιοκτήτης 3 δεν συμφωνεί Γνωρίζετε αν μπορούν να προχωρήσουν και αν ναι με ποιά διαδικασία? Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.