Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

rbart20

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

rbart20's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημερα σε ολους. Θα ηθελα και εγω να παραθεσω την εξης απορια: Αλλαγη χρησης απο αποθηκη σε αδεια του 1983 (συστημα πτερυγων) σε κατοικια, με ιδιο περιγραμμα με αυτο της αδειας αλλα με εσωτερικα χωρισματα και ανοιγματα μπορει να τακτοποιηθει συμφωνα με το αρθρο 15.παρ.β? ευχαριστω!! Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian
  2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1.Μπορεί 2 χρόνια μετά την κύρωση της πράξης εφαρμογής να εγκρίνεται από την υπηρεσία Συγκριτικός χωρίς τις ποσότητες του Γ κεφαλαίου? 2.Μπορεί κατόπιν τούτου -και χωρίς να κοινοποιηθεί στην μελετητήρια του Γ κεφαλαίου ο συγκριτικός και ο λογαριασμός- να κατατίθεται το 100% των εργασιών του Α&Β ΚΕΦ. χωρίς να έχει συνταχθεί ανακεφαλαιωτικός λογαριασμός? 3.Μπορεί να πληρωθούν με αυτόν τον συγκριτικό εργασίες «ταυτοποίησης με το εθνικό κτηματολόγιο» που δεν προβλέπονταν στην αρχική σύμβαση χωρίς συμπληρωματική σύμβαση εργασιών? 4.Εαν υπάρχουν λάθη στον εγκεκριμένο συγκριτικό και λογαριασμό μπορούν να ακυρωθούν ώστε να συμπεριληφθεί το σύνολο των εργασιών και να διορθωθούν τα τυχόν υπάρχοντα λάθη. 5.Η πράξη κυρώθηκε στις 6-12-2008 .μπορεί σήμερα να κατατεθεί τελικός ανακεφαλαιωτικός συγκριτικός και λογαριασμός ώστε να πληρωθεί και η μελετήτρια του Γ κεφαλαίου. 6.Με ποιά λ γίνεται η αναπροσαρμογή των προηγούμενων λογαριασμών. Μπορεί ο ίδιος λογαριασμός να έχει άλλα λ για το Α και Β κεφάλαιο και άλλα για το Γ, ενώ τα τιμολόγια κόπηκαν μαζί? Και είναι δυνατόν να εμφανίζονται άλλα λ στους πρώτους λογαριασμούς και άλλα στους τελευταίους ενώ αφορούν στον ίδιο λογαριασμό? Π.χ Στον 8ο λογαριασμό η επικ/ση του 6ου εμφανίζει το παλαιό λ =54 ενώ στον 7ο λογ/σμο η επικ/ση του 6ου εμφανίζει το παλαιό λ = 51,37?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.