Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tgmm1

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

tgmm1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν θέλεις να εμπλακείς, μπορείς να δηλώσεις νέο ΚΑΔ, αλλά επειδή προφανώς δεν θα έχει σχέση με το επάγγελμα του Μηχανολόγου, στην Εφορία θα σου ζητήσουν να εγγραφείς στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Αυτό θα σου στοιχίζει περίπου 200-300 Ευρώ το μήνα, ανάλογα με την κατηγορία σου. Ακόμη, θα πρέπει να βγάλεις καινούργια σφραγίδα με την νέα δραστηριότητα και ίσως νέο μπλοκ (Τιμολόγιο τώρα πια με το νέο νόμο), αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
  2. Μία κατηγορία προκατ είναι τα "καναδέζικα". Ο σκελετός είναι ξύλινος και καλύπτεται μέσα και έξω με Heraklith. Στα ανοίγματα του σκελετού (ανάμεσα στα Heraklith) μπαίνει υαλοβάμβακας ή άλλο μονωτικό. Τα Heraklith σοβατίζονται εξωτερικά και έτσι ο τοίχος δεν ξεχωρίζει από αυτόν με τα τούβλα. Συνολικό πάχος τοίχου 20 εκ. περίπου ( ξύλο 10 εκ. + 2 heraklith Χ 2,5 εκ. + 2 στρώσεις σοβά Χ 2,5 εκ.). Κανονικά όμως και τα προκατ χρειάζονται οικοδομική αδεια. Ανάλογα με το πότε έιναι κατασκευασμένο, θα μπορούσες ενδεχομένως να πάς με το Umax .
  3. Είναι Word 2010. Θέλει το πρόγραμμα αυτό.
  4. Αν ψάξεις τα φυλλάδια των εταιριεών, θα δείς οτι αυτοί οι ανεμιστήρες, ανάλογα με τις διαστάσεις τους, έχουν παροχή 100-150 m3/h. Για ένα κατάστημα, αυτό πρέπει να είναι πολύ λιγότερο από τα 3 m3/h/m2. Αρα πας με το Κτίριο Αναφοράς κλπ.
  5. Επειδή το είχα ψάξει παλαιότερα, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, το ζευγάρι νοείται ως ένα άτομο (πρόσωπο). Επομένως, η συγγένεια έιτε είναι εξ αίματος είτε εξ αγχιστείας είναι το ίδιο. Παράδειγμα: οτι έχεις τον πατέρα σου (α΄ βαθμού) έχεις και την πεθερά σου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.