Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

VAEFSTRA

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by VAEFSTRA

  1. Καλημερίζω τους απανταχού αναγνώστες της παρούσας κοινότητας. Θα ήθελα να ρωτήσω για τη μελέτη/αδειοδότηση και την κατασκευή οριζόμυλου, βιομηχανικής μονάδας (μεταλλική κατασκευή) και ανέγερση σιλό που πρέπει να απευθυνθώ και ποια η ροή εργασιών που πρέπει να ακολουθηθεί? Ποιές οι μελέτες που χρειάζονται?
  2. Καλησπέρα σε όλους τις/τους συναδέλφους. Έχω ένα γηροκομείο στο οποίο μου ζητήθηκε η μετατροπή κάποιων χώρων σε κοιτώνες για τροφίμους. Γνωρίζει κανείς σε ποιες υπηρεσίες πρέπει ν απευθυνθώ για να με κατευθύνουν? Υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει κάνει κάτι παρόμοιο για να μου δωσει κάποιο οδηγό σχετικά με τα βήματα εργασίας? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Οχι..Λειτουργούσε κάποια στιγμή στο παρελθόν ως τέτοιο και (στο όνομα κάποιου άλλου) τώρα ο πελάτης μου θέλει να το ανοίξει και να το λειτουργήσει πάλι σα βαφείο-φανοποιείο..Υπάρχει περίπτωση να ξαναχρησιμοποιήσει την παλιά άδεια χωρίς να βγει καινούρια (??????) γιατί κάποιος του είπε οτι εφόσον για τον εν λόγω χώρο έχει βγει μια φορά άδεια δε χρειάζεται να ξαναβγεί.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα..
  4. Παιδιά καλησπέρα.Είναι να βγάλω μια άδεια για φανοποιείο-βαφείο (ο μηχανολόγος - συνεργάτης μου).Το θέμα είναι οτι ο πελάτης με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου είπε οτι βρήκε ένα χώρο που παλιά λειτουργούσε ως φανοποιείο-βαφείο.Αυτό σημαίνει οτι η άδεια λειτουργίας ή ίδρυσης μπορεί να μεταβιβαστεί οπότε ο συνεργάτης μου θα βγάλει μόνο μια απο τις 2??
  5. Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Α.Π.Θ και μέλος ΤΕΕ εδω και 2χρονια.Από το 2005 μέχρι σήμερα (από φοιτητής) ασχολούμαι με τη διοίκηση και διαχείρηση δημοσίων έργων και έχω πιστοποιητικά εμπειρίας για τα τελευταία 2 χρόνια εργασίας μου.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βγάλω νομαρχιακό πτυχίο για συμμετοχή σε μικρά δημόσια έργα και αν αυτό θα περιπλέξει τα πράγματα όταν θα περάσει η 5ετία απο την κτήση του πτυχίου μου οπότε τότε θα θέλω να αναβαθμίσω το πτυχίο μου σε Β' τάξης εργοληπτικό.Αν κάνω καπου λάθος διορθώστε με καθώς υστερώ σ' αυτά τα διαδικαστικά.
  6. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΕΓΓΡΑΦΕΝ ΜΕΛΟΣ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 28ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ 4 ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 2009 ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.