Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.074 profile views

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι υπάρχουν 3 καεκ. Το πρόβλημα το δημιουργεί ο 1 ιδιοκτήτης με την θεση του νέου χωρισματος. Πρέπει να είναι σύμφωνος κι αυτός για να γίνει διαμερίσματος. Αντιδράει στα πάντα.
  2. Έχει γίνει σύσταση οριζόντιου ιδιοκτησίας, όπου ορίζονται 3 ανεξάρτητες ιδιοκτησιες, με πλήρη κυριότητα η κάθε μια. Απλώς δεν μπήκαν ποτέ οι μεσοτοιχιες επειδή το κατάστημα εξαρχής ενοικιαστηκε ενιαίο. Τώρα όμως οι 2 ιδιοκτήτες θέλουν να γίνει διαμερισματοποιηση, γιατι ο ένας θέλει να το νοικιάσει μόνος του, ο άλλος θέλει να το μεταβιβάσει. Απαιτείται η σύμφωνη γνώμη και των 3 ιδιοκτητών, για να γίνει η διαμερισματοποιηση η μπορεί να κινηθούν μόνοι τους οι 2 ;;;; Ο τρίτος δεν θέλει, δεν έχει λεφτά, δεν ξέρω.
  3. Υπάρχει κατάστημα 120 τ.μ.. Στο κατάστημα αυτό υπάρχουν 3 ιδιοκτήτες με πλήρη κυριότητα / με ισοδύναμα τετραγωνικα ο καθένας / από 40 τ.μ.. Στα σχεδια - κατοψεις της πολεοδομιας δεν υπάρχει διαμερισματοποιηση / αλλά μονάχα στα συμβόλαια έχει γίνει μια προσάρτηση ενός σχεδίου όπου φαίνονται κακήν κακώς 2 τοιχοποιιες που χωρίζουν τα 3 καταστηματα. Το κατάστημα ενοικιάζεται όλα αυτά τα χρόνια ενιαίο/ χωρίς ενδιάμεσα χωρίσματα. Τώρα οι 2 ιδιοκτήτες θέλουν να τα μεταβίβασουν / άρα απαιτείται διαμερισματοποιηση. Το ερώτημα είναι αν απαιτείται η σύμφωνη γνώμη και των 3 ιδιοκτητών η μπορούν να προβούν στη διαδικασία μόνοι τους οι 2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  4. Aυτο ηθελα να μου ξεκαθαρισει καποιος, το οτι μετρω το εξωτερικο περιβλημα και οχι τα επιμερους στοιχεια.
  5. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Στο κατάστημα που περιγράφω, υπάρχει μεταλλικό κάσωμα 15 εκατοστων, μέσα στο οποίο εγκιβωτίζονται οι υαλοπίνακες και τα ρολά. Το κάσωμα αυτό ευρίσκεται στην περασιά των κολονών, Το ερώτημα είναι ανα εγω θα συνυπολογίσω το κάσωμα στο συνολικό εμβαδόν του καταστήματος. Δηλαδή αν οι αποστάσεις μεταξύ των κολονών ειναι 4 μέτρα, εγώ θα προσμετρήσω 4,00 Χ 0,15 (πάχος κασώματος ) = 0,60 τετραγωνικά μέτρα. Σας παραθέτω φωτογραφίες για να έχετε καλύτερη άποψη. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
  6. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με τον υπολογισμό των τετραγωνικων ενός καταστήματος, ποιά οικοδομικά στοιχεία προσμετρώνται και σε ποιό ποσοστό. 1. επιφάνεια μεσοτοιχίας με κοινόχρηστο χώρο, 2. επιφάνεια φρεατίου ασανσέρ, 3. επιφάνεια μεσοτοιχίας με διπλανή πολυκατοικία, 4. επιφάνεια μεσοτοιχίας με ακάλυπτο χώρο, 5. εξωτερικές κολώνες, 6.εξωτερικο κάσωμα υαλοπινάκων και ρολών. ( υπάρχει κάσωμα πλάτους 15 εκατοστων, το οποίο περιλαμβάνει 4 εκατοστα κάσωμα υαλοπινάκων και το υπόλοιπο είναι το κάσωμα του ρολού. τα κασώματα αυτα βρισκονται στην περασιά των εξωτερικών κολονών ). Πείτε μου αν όλα αυτά προσμετρώνται και με ποιό ποσοστό και αν τα ίδια ισχύουν για την κατοικία - διαμέρισμα Ενημερώστε με αν υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση
  7. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, 

    ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,

    ΠΩΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ;

    1.ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,

    2. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΝΣΑΣΕΡ,

    3. ΚΟΛΩΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ,

    4. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ,

    5. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΧΩΡΟ,

    6. ΚΑΣΩΜΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΜΕ ΡΟΛΛΟ,

    ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΣΩΜΑ 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΩΝΩΝ,

    ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΣΩΜΑ ΤΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ - 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΩΜΑ ΤΟΥ ΡΟΛΛΟΥ). 

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ?

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

     

     

     

  8. μην απαντασ στην τυχη αν δεν ξερεισ τισ προδιαγραφεσ τησ εκαστοτε εταιρειασ.δεν απαιτειται τσιμεντοκονια πανω στο perlobeton για την τοποθετηση πλακιδιων. δεν φουσκωνουν τα δαπεδα αν υπαρχουν αρμοι διαστολησ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.