Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΕΪΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΠΕΪΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα συμφωνήσω και εγώ με Χάρη - Παναγιώτη. Γιατί δεν κοιτάς και τα επιχρίσματα τύπου STO? (Σύστημα επιχρίσματος που μπορεί να δημιουργήσει εξωτερική θερμομόνωση με χρήση XPS πριν την τελική στρώση οργανικού σοβά)
  2. Καλημέρα σε όλους. Αγαπητέ civilk μην το σκέφτεσαι. Να πας και να ασχοληθείς με το BMS. Έχε μόνο στο μυαλό σου ότι μόνο σε μεγάλα έργα θα είσαι χρήσιμος (ίσως και σε έργα Δημοσίου).
  3. Αρη καλημέρα, 1ον το ΔΑΠ της φωτό είναι απαράδεκτο 2ον το τι πρέπει να αναγράφεται στο ΔΑΠ περιγράφεται στο ελοτ 346 παρ 3.4 (εν ισχύ) και στο εν 206-1 παρ 7.3
  4. Καλημέρα σε όλους. Η ερώτηση είναι η εξής: τι γίνεται στην περίπτωση που έχουμε μια μεταλλική κατασκευή (π.χ. στέγη) εκτεθειμένη σε παραθαλλάσιο περιβάλλον (απαίτηση αντιδιαβρωτικής προστασίας) και παράλληλα απαιτήσεις πυραντοχής; Ως τώρα έχω βρεί αρκετά συστήματα για κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις ξεχωριστά αλλά κανένα που να συνδυάζει και τις δύο. Ξέρει κανένας τίποτα;
  5. το πρότυπο που αφορά τη διαπνοή διογκωμένης πολυστερίνης είναι το din 53429 και μια τυπική τιμή είναι γύρω στα 40 g/m2.d. το πρότυπο που αφορά τις διογκομένες πολυστερίνες γενικά είναι το ελοτ εν 1316:2001.
  6. Αρχικά να πούμε ότι τόσο το HACCP όσο και το ΕΛΟΤ 1416 έχουν εξελιχτεί σε ISO 22000. Ο ενδιαφερόμενος οργανισμός πρέπει να αναπτύξει και να εφαρμόσει ένα σύστημα ποιότητας που θα ικανοποιεί το πρότυπο αυτό (είτε από μόνος του είτε με τη βοήθεια συμβούλων) και μετά να πιστοποιήσει το σύστημα αυτό ένας διαπιστευμένος φορέας. Αρμόδιος φορέας διαπίστευσης στην Ελλάδα είναι το ΕΣΥΔ ενώ η πιστοποίηση μπορεί να δοθεί από μια από τις πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.