Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

eretzoum

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eretzoum's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ναι ειναι πολυ παλιο το κτιριο οποτε θα χρειαστει και αυτο το ερμαριο τελικα! μηπως μπορεις να μου πεις και τι διακαιολογητικα θα χρειαστουμε για το πιστοποιητικο?
  2. ευχαριστω Παναγιωτη! Οποτε ισως με δυο πυροσβεστηρες μονο να ειναι καλυμμενος. Θα πρεπει να βγαλει και πιστοποιητικο πυρασφαλειας?
  3. Ιδιοκτητης Καταστηματος με υποδηματα και συναφη ειδη που μολις ανοιξε με ρωτησε αν υποχρεουται να εχει στο μαγαζι του "πυροσβεστικη φωλια". Το καταστημα ειναι περιπου 35τ.μ. Προσπαθησα να διαβασω το υπομνημα με την ισχυουσα νομοθεσια που υπαρχει στο φορουμ και αν καταλαβα σωστα πρεπει να εχει 2 πυροσβεστηρες ενω δεν υποχρεουται στην ληψη αλλων μετρων ουτε και σε μελετη πυροπροστασιας - χορηγηση πιστοποιητικου. Κανω καπου λαθος? Οποιαδηποτε απαντηση θα με βοηθησει πολυ γιατι κι εγω λογιστης ειμαι και δεν εχω ιδεα απο αυτα! ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.