Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

thouki

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

thouki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Απο θεμα ζωης προτεινω σιγουρα Sheffield. Οχι ακριβη πολη και ιδανικη για καποιον που κανει το πρωτο βημα στην Αγγλια. Εχει ζωη χωρις να ειναι Λονδινο βεβαια αλλα δεν ειναι κ καμια πολη που δεν κινειται τπτ. Απο εστια αν ζητησετε απο παν/μιο κοιταξτε απο μονοι σας στο Opal. Οσοι τα κλεισαμε μεσω παν/μιου τα πληρωσαμε πιο ακριβα απο εκεινουσ που τα εκλεισαν μονοι τουσ. Κατα προτιμηση στο Opal 1 που ειναι κοντα στο παν/μιο αλλα κ στις pub τις εκει περιοχης. Επισης στο opal 1 βαζουν πιο πολυ αγγλους,πολωνους κ γενικοτερα τετοιου ειδους εθνικοτητες. Στο Opal 2 ειναι επισης κοντα στο παν/μιο αλλα οχι τοσο κοντα στις pub αλλα κ επισης στο opal 2 εχει πιο πολλους ινδους,νιγηριανους. Δεν εχω κατι με τις φυλες αυτες αλλα οπως κ να το κανουμε δεν ειναι κ οι πιο καθαροι... Οι κινεζοι ειναι παντου δεν το συζηταμε. Αποφυγετε opal 3. Βεβαια υπαρχουν κ αλλες επιλογες αλλα θα αρχισει να ανεβαινε το κασε. Δλδ 120-150 λιρες την ανδοναδα χωρις ηλεκτρικο, ιντερνετ κτλ.
  2. Μονο τιμολογια θα ελεγξουν. Και οσα περισσοτερα απο αυτα ειναι παροχης υπηρεσιων ακομα καλυτερα
  3. δεν φταινε αυτοι που θελουν να τις μεταφερουν. Φταινε αυτοι που δινουν κινητρα στο να φυγει ο κοσμος απ οτο να κατσει. Αλλωστε στην Ευρώπη δεν είμαστε; Τίποτα δεν γίνεται παράνομο. Όλα νόμιμα και σωστά. Και η απορία είναι η εξής: Οι βουλευτές μας δεν τα βλέπουν; δεν καταλαβαίνουν; πόσα πτυχία πρέπει να έχεις για να το δεις; τεσπα. Εγώ πάντως θα σου έλεγα Κύπρο όπως και να χει. Αλλά μιας και είσαι Θεσ/κη ίσως να μπορέσεις να μάθεις κάτι πιο εύκολα σε περίπτωση που άλλος το έχει κάνει ήδη.
  4. γιατι βουλγαρια και οχι κυπρο; 1 ωρα πτηση και υπαρχει κοινη γλωσσα. Να ξερεισ δλδ κ εσυ του τι γινεται με χαρτια που θα πρέπει να υπογράψεις. Φανταζομαι θα μπορεις να εχεις εξω την κυρια εδρα κ εδω θα εχεις το παραρτημα. Εδω λογικα θα εχεις μονο εισφορες ΙΚΑ κτλ των υπαλληλων που εχουν προσληφθει στο εδω υποκαταστημα κ μετα εφορια μονο στην χωρα που θα ειναι η κυρια εδρα (10% στυ Κύπρο). Θα υπαρχουν κ αλλες επιλογες (προσφατα ξεκινησα κ εγω να κοιταζω τις δικες μου). Το σημαντικο ομως ειναι να ξερεις κ τους καταλληλους στην χωρα που θες να μεταφερθεις (λογιστη κτλ) γιατι εκείνοι είναι που θα τρέξουν στις ανάλογες υπηρεσίες. Μπορείς να ξεκινήσεις βρίσκοντας εταιρίες λογιστικο-οικονομικο-νομικές που προσφέρουν υπηρεσίες συμβούλων δλδ του τι μπορείς να κάνεις και μετά αναλαμβάνουν και το "στήσιμο" της ιστορίας. Κατα τη γνώμη μου πάντως καλύτερα Κύπρο που μιλάς την ίδια γλώσσα.
  5. Αν μπορεις να πας εξω πηγαινε εξω. Κ αν βρεισ δουλεια κ δεν γυρισεις ακομα καλυτερα
  6. Φιλε μου φαινεται οτι το σκοπετο σε εχει επηρεασει. Κατσε και σκεψου για μια μερα μονο τα εξης: 1)θες να γινεις σαν τους μονιμαδες που βλεπεις εκει μεσα; 2)φαντασου τον εαυτο σου 10-15 χρονια μετα εχοντας παρατησει τη σχολη. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παντα θα σε τρωει για το τι θα γινοταν αν ειχες παρει εκεινο το χαρτι. Οποτε μιας κ εφτασες τοσο κοντα προτεινω να μην σκεφτεσαι τη σχολη,
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.