Μετάβαση στο περιεχόμενο

ip

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

ip's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

7

Φήμη στην κοινότητα

  1. ip

    Νόμος 4495/2017

    Το ευχαριστώ είναι λίγο αλλά αναγκαίο για τον δημιουργό και τους συμμετέχοντες. Σεβασμός!
  2. Θα μπορούσε ενδεχομένως να πιστοποιηθεί το γνήσιο της Υπογραφής στον Συμβολαιογράφο για δική σου χρήση, ή σε συνεννόηση με τον συμβολαιογράφο να κάνει αναφορά στο συμβόλαιο ότι ενεργείς ως εξουσιοδοτημένος από τον πωλητή (εάν κατάλαβα καλά)
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα σε Ο.Α. με έτος έκδοσης το 1980 η διάσταση του ανοιχτού εξώστη έχει διπλασιαστεί (αντί Π χ Μ : 1.20 χ 3.35 όπως αποτυπώνεται στα αρχιτεκτονικά της αδείας) κατασκευάστηκε 2,40 χ 3.35. Το ερώτημα έγκειται στο εξής : Α) Ενημέρωση αδείας δεδομένου ότι δεν μεταβάλλονται πολεοδομικά μεγέθη (δόμηση, κάλυψη, κ.τ.λ.) ? ή Β) Ν. 4495/17 Κατηγορία 3 : γγ) Αλλαγή διαστάσεων των εξωστών? Δεν μου είναι αρκετά ξεκάθαρο και για αυτό ερωτώ? Σας ευχαριστώ με Υγεία σε Όλους.
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα σε Ο.Α. με έτος έκδοσης το 1980 η διάσταση του ανοιχτού εξώστη έχει διπλασιαστεί (αντί Π χ Μ : 1.20 χ 3.35 όπως αποτυπώνεται στα αρχιτεκτονικά της αδείας) κατασκευάστηκε 2,40 χ 3.35. Το ερώτημα έγκειται στο εξής : Α) Ενημέρωση αδείας δεδομένου ότι δεν μεταβάλλονται πολεοδομικά μεγέθη (δόμηση, κάλυψη, κ.τ.λ.) ? ή Β) Ν. 4495/17 Κατηγορία 3 : γγ) Αλλαγή διαστάσεων των εξωστών? Δεν μου είναι αρκετά ξεκάθαρο και για αυτό ερωτώ? Σας ευχαριστώ με Υγεία σε Όλους.
  5. Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» Αρχική Το Πρόγραμμα Επιλεξιμότητα - Υλοποίηση Ελάχιστες Ενεργειακές Απαιτήσεις Ενεργειακή Επιθεώρηση Παραστατικά Δαπανών Όλα Αυτό το site Είσοδος στο πληροφοριακό σύστημα (Δεν έχει ενεργοποιηθεί)
  6. Έχω έτοιμο το ΠΕΑ για εκδοση (ενοικιαστήριο) και από εχθές λαμβάνω αυτό το μήνυμα. Τελικά είμαι ο μόνος? Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση
  7. Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση
  8. Σε συνέχεια των ανωτέρω ερωτημάτων και σχολίων σχετικά με τις επιφάνειες για το Π.Ε.Α. παραθέτω το παρακάτω αυτούσιο από την βοήθεια του προγράμματος. Συνολική επιφάνεια (m2). Εισάγεται η συνολική μεικτή επιφάνεια δαπέδων, κλειστών στεγασμένων θερμαινόμενων και μη χώρων, μετρούμενη βάσει εξωτερικών διαστάσεων Ωφέλιμη επιφάνεια (m2). Εισάγεται η μεικτή επιφάνεια δαπέδων των κλειστών στεγασμένων χώρων του κτηρίου που προορίζονται για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κύριας χρήσης του, μετρούμενη βάσει εξωτερικών διαστάσεων. Στην ωφέλιμη επιφάνεια δεν προσμετρώνται οι ανεξάρτητοι βοηθητικοί χώροι, όπως χώροι αποθήκευσης, στάθμευσης και εγκατάστασης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του κτηρίου, η επιφάνεια των κοινόχρηστων κλιμακοστασίων και του ανελκυστήρα (όταν είναι μη θερμαινόμενοι χώροι), η επιφάνεια των αιθρίων και όλων των διαμπερών ανοιγμάτων ή οδεύσεων που λειτουργούν ως φωταγωγοί ή ως αγωγοί κυκλοφορίας του αέρα για τον κλιματισμό του κτηρίου.
  9. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Σε κλήση στο τηλ. κέντρο δεν υπήρξε ούτε καν επαφή. Έχει κάποιος εικόνα?
  10. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συνάδελφε. Επειδή το λέει ο νόμος ζήτησα αποσαφήνιση. Τίποτα το βιολί τους όπως λές. Άξιοι της μοίρας μας, ένα σωρό χρήματα στο πουθενά και συμπεριφορά μηδέν. Ύφος 17 καρδιναλίων κλπ. Ενημέρωση μηδέν. Νομίζω ότι μόνο μόνοι μας με λίγη προσπάθεια. Μου έδωσαν κάποιες τιμές, τις οποίες σύγκρινα με του πίνακα σου οι οποίες είναι αυτές και δεν υπήρχε λόγω να ανεβάσω κάτι.
  11. Σε συνέχεια χθεσινής επικοινωνίας με το ΤΣΜΕΔΕ (Γρ Θεσ/κης) μου εξήγησαν ότι με εξαίρεση τις εισφορές για ΚΣ (Κύρια Σύνταξη) και ΕΙΠΡ (Ειδική Προσαύξηση) για τις οποίες μπορεί να αλλάξει η ασφαλιστική κατηγορία 3 σε 2 ή σε 1, οι υπόλοιπες εισφορές δηλ. ΕΠΙΚ (Επικουρική Ασφάλιση),Πρόνοιας (Εφάπαξ), ΚΥΤ (Υγείας) παραμένουν στο ύψος της ασφαλιστικής κατηγορίας στην οποία ο ασφαλισμένος κατατάσσεται κατά την ημερομηνία της αίτησης + ΟΑΕΔ φυσικά. Έτσι μου μεταφέρθηκε από αρμόδιο άτομο, δεν μπορώ να ελέγξω την ορθότητα η όχι της πληροφορίας, το συνεισφέρω όμως στο διάλογο ως ελάχιστο στην εξαιρετική δουλειά του συναδέλφου. Αυτό για του υπολογισμούς σας. Προσωπικά με 3η ασφαλιστική κατηγορία και με γνώμονα για τους υπολογισμούς μου τα ανωτέρω σε 1η προκύπτει ένα όφελος της τάξεως του 20,3% / έτος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.