Μετάβαση στο περιεχόμενο

asxetos222

Members
  • Περιεχόμενα

    95
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asxetos222's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κάποιο με ελληνικό μενού θα προτιμούσα!! Οικονομικό εννοώ μέχρι 1000 ευρώ😁😁
  2. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά πολύ οργάνου για μέτρηση ηλεκτρολογικων εγκατάστασεων. Υπάρχει κάπου μια λίστα με τα όργανα και τις τιμές;;; Από το Google search δεν βρίσκω και πολλά. Θέλω ένα εύκολο στη χρήση και οικονομικό γιατί δεν είναι καιροί για ανοίγματα... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  3. Επαναφέρω ύστερα απο καιρό το θέμα τελικά χρείαζονται πιστοποιητικό πυροπροστασίας τα συνεργεια αυτοκινητων ή απαλλάσσονται? Βρήκα στο διαδίκτυο το νομο 4512/2018 άρθρο 165 που αναφέρει '' 2. Στο άρθρο 49 του ν. 4442/2016 προστίθενται παράγραφοι 5, 6 και 7 ως εξής: «5. Απαλλάσσονται από την υποχρέωση εφοδιασμού με μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας και πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας οι εγκαταστάσεις συνεργείων οχημάτων με επιφάνεια μικρότερη των 2.500 τ.μ. και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων, λιπαντηρίων οχημάτων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής α) της οικ. 81590/1446/Φ.4.2. (Β΄ 3002) ΚΥΑ και β) της οικ. 16085/Φ.700.1. (Β΄ 770) ΚΥΑ. οπότε δεν χρειάζονται ανανέωση τα πιστοποιητικά?
  4. +1 Επίσης κάνατε κάποια αίτηση στο ΕΡΓΑΝΗ? είδα συναδέλφους στο ιντερνετ που γράφουν οτι κάνανε αίτηση αλλα ο λογιστής μου είπε οτι δεν εχει ανοιξει το σύστημα ακομη!! Τι ισχύει?
  5. Ναι είναι. Έχω γράψει όμως εκτός οικισμού και είναι εντός (στη θέση του αριθμού της διεύθυνσης ενώ στην θέση της οδού έχω βάλει τ όνομα του οικισμού)
  6. Υπάρχει κάποιος που είχε ανάλογη περίπτωση; Διάβασα σ' ένα άλλο θέμα ότι κάποιος συνάδελφος εκάνε λάθος τη διεύθυνση και ύστερα από επικοινωνία με το υπουργείο του είπαν να κάνει ανακληση. Στην περίπτωση του βέβαια ήταν διεύθυνση με λάθος αριθμό. Όχι σε χωριό με εντός η εκτός οικισμού σαν τη δική μου
  7. Δεν έχει καμία διαφορά παρά μόνο στα στοιχεια του ακινήτου Δεν χρειάζεται;;;
  8. καλημέρα και Χρονια πολλά εκανα τρια ΠΕΑ για ενα συγκροτημα τριων κατοικιών και εκ παραδρομής έβαλα οτι ειναι εκτος οικισμού, ενω είναι εντός. Φυσικά μετά την έκδοση τους διαπίστωσα την πατατα που έκανα... Δεν τα έχω δώσει στον ιδιοκτήτη. Τώρα τι κάνω? ανάκληση και των τριων, σωστά? έχω πραγματοποιήσει 73 ΠΕΑ συνολικά και έχω κάνει άλλες 2 φορές ανάκληση σε ΠΕΑ παλι για χαζομάρα στα στοιχεία. Θα μου πέσει πρόστιμο? Ξερει κάποιος?
  9. καλησπέρα εργάζομαι με μπλοκακι ως τεχνικός ασφαλείας σε εταιρεια που εχει 2 εργοστάσια δε 2 διαφορετικές τοποθεσίες η εταιρεία νοίκιασε το ένα απο τα δυο εργοστάσια της σε άλλη εταιρεία αλλά το προσωπικό στο συγκεκριμένο εργοστάσιο το έκανε επινοικίαση, δηλαδή φαίνεται οτι είναι στην πρώτη εταιρεία και θα το πληρώνει η δεύτερη εταιρεία. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ασφάλεια του συγκεκριμένου προσωπικού? εργάζεται σε άλλο νοικιασμένο χώρο καμια βοηθεια...
  10. Τελικά τι ισχύει? έχω πελάτη που θέλει να κάνει αντικατάσταση λέβητα πετρελαιου σε Α/Θ και δε ξερω αν μπαίνει σε αυτη την κατηγορία επειδή θα χρειαστεί μεσαίων θερμοκρασιών
  11. Τελικά τι ισχύει? έχω πελάτη που θέλει να κάνει αντικατάσταση λέβητα πετρελαιου σε Α/Θ και δε ξερω αν μπαίνει σε αυτη την κατηγορία επειδή θα χρειαστεί μεσαίων θερμοκρασιών
  12. καλημέρα σε περιπτωση εξωτερικής θερμομόνωσης σε διωροφη κατοικια που εχει στην οροφη 1 μετρο επιπλεον τοιχιο στη περιμετρο στου κτιριου, ο ''μονωσας'' ειπε οτι πρεπει να μονωσει και το τοιχιο αυτο, για να ειναι σωστη η θερμοπρόσοψη, οποτε αυξανονται τα τετραγωνικα και ο προυπολογισμός . στο πρόγραμμα δικαιολογείται κατι τέτοιο όμως?
  13. αφηνω δηλαδη το έντυπο πρότασης παρεμβάσεων όπως έχει με επιλέξιμο προυπολογισμό τα 29000 ευρώ και ενημερώνω τον ιδιοκτήτη οτι θα επιδοτηθει για το 50% απο τα 25000 δλδ τα 12500, και θα βαλει απο την τσέπη του 12500+4000=16500 ευρω σωστά?
  14. καλησπέρα μπορει να έχει απαντηθεί ήδη στο φορουμ συγνώμη ομως αλλά δεν το βρίσκω. όταν οι παρεμβάσεις που θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης και κατέγραψα στο εντυπο πρότασης ξεπερνάνε τα 25000 τι κάνουμε? κόβω κάποια παρέμβαση και δεν την υλοποιώ καθόλου? πχ δεν κάνω θερμομόνωση δωματος και τοιχων που είχα καταγράψει στο εντυπο, παρα μόνο δώματος για να κατέβει ο προτεινομενος προυπολογισμός κατω απο 25000?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.