Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

irini123

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καταλαβαίνω πως κάθε κλάδος έχει τα προβλήματα του, όμως πραγματικά δεν ξέρω γιατί με ειρωνεύεστε τόσο. Το γεγονός οτι μπηκα εδω μέσα να ζητήσω μια καθοδήγηση, εσείς το βλέπετε σαν απαξίωση του επαγγέλματος σας? Ίσα ισα για μενα είναι οτι σέβομαι το επαγγελμα σας και τη γνώμη σας... Το να ρωτήσω αν αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι εφικτό, που πρέπει να απευθυνθώ και να μου πείτε αν κοστίζει 100, 1000 ή 10000 ευρώ ώστε να ξέρω αν μπορώ να μπώ σε όλη αυτή τη διαδικασία, εσείς το θεωρήσατε σαν τσιγκουνιά. Αν είναι έτσι σβήστε την ενότητα "θέματα ιδιωτών", γιατί νόμιζα πως υπήρχε για να ρωτάνε οι ιδιώτες απορίες στους ειδικούς και όχι για να τους ειρωνεύεστε. Τελοσπάντων, ευχαριστώ πολύ αυτούς που ασχολήθηκαν με το προβλημα μου και μου απάντησαν σοβαρά
  2. εσωτερική είναι η πόρτα που θέλω να ανοίξω, χρειάζεται άδεια γι αυτό? απλώς είναι παλιό το σπίτι και δεν έχει κολώνες (όχι οτι ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό, απλώς μου είπαν οτι μπορεί να έχω προβλήματα)
  3. ok μη βαράτε, μια ερώτηση έκανα! Μήπως μπορείτε να μου πέιτε πόσο περίπου κοστίζει να ανοίξεις μια πόρτα σε έναν τοίχο? Φαντάζομαι εξαρτάται από πολλές παραμέτρους αλλά στο περίπου? 100, 500, 1000, 2000 Ευρώ? Δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω από που να πιαστώ. Δλδ αν πάω σε έναν πολιτικό μηχανικό, θα έρθει να μελετήσει το θέμα και θα μου πει. Αναλαμβάνει μετα αυτός όλο το γκρέμισμα ή πρέπει να απευθυνθώ και κάπου αλλού?
  4. Καλησπέρα σας, είμαι καινούργια εδώ και ελπίζω να με βοηθήσετε αν μπορείτε. Θέλω να ανοίξω μια πόρτα σε έναν τοίχο στο σπίτι μου αλλά φοβάμαι μην το γκρεμίσω εντελώς. Το σπίτι είναι ισόγειο και έχει άλλον έναν όροφο από πάνω, χτισμένο το 60', και απ'οτι μου είπανε δεν έχει κολώνες. Μπορεί να γίνει αυτό και τι κόστος έχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.