Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

antonis1383

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ για την απάντηση,Σταύρο κοίτα στην ταράτσα μου χωράνε 30 πάνελ είχα προτιμήσει τα Schott Solar και ξαφνικά μου προτείνανε αυτά. Και λέω 20*230 Schott=6900 ενώ 30* 320 =9600. Απλά αναρωτήθηκα 1.Γιατί τα έχει μόνο η Sun power; Παγκόσμια πρωτοτυπία. 2 Γιατι δεν τρέχει όλος ο κόσμος να τα πάρει; Οκ περιμένω να είναι πιο ακριβά αλλά η απόσβεση θα γίνει.Άρα 1 αρνητικό αυτό που είπες Αντιστροφέας με Μ/Τ πέφτει η απόδοση. Αν έχεισ όρεξη ανάλυσε το λίγο. Γιατί θέλει Μ/Τ και πόσο μπορεί να πέσει η απόδοση. Ευχαριστώ.
  2. Γνωρίζει κανείς τα Φ/Β Sunpower, μας τα πρότεινε ένας ηλεκτρολόγος και τα μελέτησα είναι τα μόνα με 320W απόδοση 19% + και όλα αυτά σε μεγεθος ενός ευρωπαϊκου 230 W. Ύπαρχει κάτι ύποπτο σε όλο αυτό; γιατί αν είναι έτσι όπως τα λένε τότε γιατι δεν έχει γίνει χαμός στην αγορά όταν με 30 πάνελ πας 10 kW; Γνωρίζει κανείς επί του θέματος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.