Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

antonis1383

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by antonis1383

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση,Σταύρο κοίτα στην ταράτσα μου χωράνε 30 πάνελ είχα προτιμήσει τα Schott Solar και ξαφνικά μου προτείνανε αυτά. Και λέω 20*230 Schott=6900 ενώ 30* 320 =9600. Απλά αναρωτήθηκα 1.Γιατί τα έχει μόνο η Sun power; Παγκόσμια πρωτοτυπία. 2 Γιατι δεν τρέχει όλος ο κόσμος να τα πάρει; Οκ περιμένω να είναι πιο ακριβά αλλά η απόσβεση θα γίνει.Άρα 1 αρνητικό αυτό που είπες Αντιστροφέας με Μ/Τ πέφτει η απόδοση. Αν έχεισ όρεξη ανάλυσε το λίγο. Γιατί θέλει Μ/Τ και πόσο μπορεί να πέσει η απόδοση. Ευχαριστώ.
  2. Γνωρίζει κανείς τα Φ/Β Sunpower, μας τα πρότεινε ένας ηλεκτρολόγος και τα μελέτησα είναι τα μόνα με 320W απόδοση 19% + και όλα αυτά σε μεγεθος ενός ευρωπαϊκου 230 W. Ύπαρχει κάτι ύποπτο σε όλο αυτό; γιατί αν είναι έτσι όπως τα λένε τότε γιατι δεν έχει γίνει χαμός στην αγορά όταν με 30 πάνελ πας 10 kW; Γνωρίζει κανείς επί του θέματος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.