Μετάβαση στο περιεχόμενο

CSARRAS

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

CSARRAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε εμένα μου εκαναν επιτόπου έλεγχο και επειδή ειδαν 1 οψη υπόγειου εκτός εδάφους μου ζήτησαν να πάω απο το ΙΚΑ με τα σχέδια της πολεδομίας. Ευτυχως ειχα αδεια για αυτη την οψη οπότε και΄τελείωσε.
  2. Μπορείς εφόσον εχεις υπολογίσει ασφάλειες, πτώση τάσης, δίκτυο ΔΕΗ κλπ. Θα τράβήξει περίπου 8 φορές το ονομαστικό του ρεύμα.Εχεις τις παρακάτω επιλογές. 1)INVERTER. 2)Αστερα -τρίγωνο με ρελλέ η με χειροκίνητο διακόπτη μεταγωγής. 3)Nα συνδέσεις μόνιμα αστέρα και να δώσεις ρεύμα για λιγο χρόνο. Εάν δεν εχεις φορτίο και δεν ξεπεράσεις το ονομαστικό ρεύμα το κινητήρα δεν διατρέχει κίνδυνο. Υπολόγισςε τότε οτι ο κινητήρας θα εχει το 1/3 τησ ισχύος του. 4)Θα μπορούσες να ξεκινήσεις απευθείας εάν εβαζες για μερικά sec εν σειρά σε μία φάση μία κατάλληλη αντίσταση .
  3. ΕΙμαι ηλεκτρολόγος πολυτεχνικής σχολής μελος ΤΕΕ. Ειχα γραφείο μελετών και τεχνικών έργων. Λογω του οτι εργαζομαι πλέον σε εταιρεία, εκανα διακοπή εργασιών. Για δικό μου καινουργιο σπίτι, αγόρασα με άποδείξεις λιανικής υλικά και εκανα μόνος μου την εγκατάσταση. Εκανα το σχεδιο και το σφράγισα. Η εφορία μου ζητά να προσκομίσω δελτίο παροχής απο ηλεκτρολόγο. Υπάρχει νόμος που να το ζητά αυτό ? Το γνωρίζει κάποιος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.