Μετάβαση στο περιεχόμενο

gpadu99

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Pueblo έχω να σας πω ότι δεν καταλαβαίνω γιατί η ερώτηση προκάλεσε σύγχιση. Όταν έχεις ένα συρματόσχοινο το οποίο δεν είναι κάθετο, έχεις πάντα βέλος κάμψης, που είναι το παράξενο; Σχετικά με το βιβλίο του Κανελόπουλλου, υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να ποστάρετε κάτι εδώ, γιατί δεν είμαι στην Ελλάδα και δεν μπορώ να το βρω γρήγορα; ;
  2. Γεια σας, αν και έχω σπουδάσει μηχανολογία πριν από πολλά χρόνια, έχω ξεχάσει πολλά και βασικά (γιατί δεν εξάσκησα το επάγγελμα) και θα ήθελα μία βοήθεια στο εξής: Έχω ένα συρματόσχοινο μήκους 100 μέτρων το οποίο κρέμεται με γωνία 45 μοιρών (εννοείται οι δύο άκρες του είναι δεμένες σε σταθερά σημεία). Πως θα υπολογίσω το τόξο κάμψης για συγκεκριμένη τάση εφελκυσμού; Πως θα υπολογίσω την τάση εφελκυσμού για δεδομένα χαρακτηριστικά (βάρος/διάμετρο,πλήθος ινών); Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καθοδήγηση..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.