Μετάβαση στο περιεχόμενο

kidask

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.istos-eng.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kidask's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σχετικά με την εγκατάσταση χωρίς να είναι μέρος της παραγωγής, δεν έχω συγκεκριμένη άποψη. Αλλά όσον αφορά την αδειοδότηση το τρενάκι έχει ως εξής : -Πολεοδομία (αναθεώρηση) μέσω Πυροσβεστικής, -Υποβολή αδείας στη Βιομηχανία -Αυτοψία Πυροσβεστικής και άδεια λειτουργίας από Βιομηχανία Αυτά από πολύ πρόσφατη εγκατάσταση. Βοηθάει πάντως πολύ να μιλήσεις με τις εταιρίες υγραερίου (η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ τουλάχιστον μου έδωσε αρκετές οδηγίες)
  2. Αν κατάλαβα καλά για αυτό που ζητάς, Επικοινώνησε με : ΙΝΜΑΡΤΕΚ - http://www.inmartek.com/ είναι πολύ εξυπηρετικοί και με καλή γκάμα επίσης τα seals της DOYMA τα φέρνει τώρα η ΥΔΡΟΠΛΑΝ αλλά δεν ξέρω τι έχει από στόκ.
  3. Σε μία οικοδομή στην Κοζάνη (βλ. χαμηλές θερμοκρασίες) θέλω να αποφύγω την τοποθέτηση μαρμάρινων επιφανειών στα στηθαία και όλοι οι ντόπιοι τεχνίτες επιμένουν ότι θα μου πετάξει τα χρώματα από τον πρώτο χειμώνα. Έχει κανείς καμια καλή εναλλακτική προκειμένου να μην κρατάνε νερό τα στηθαία (διαμορφωση κλίσεων προς τα μέσα) και να μην κάνω το κτίριο νεοκλασσικό;
  4. Εάν δεν είναι αργά για απάντηση, ψάξε και για την οδηγία του Υπουργείου Υγείας (Μπάρλας) η οποία καλύπτει όλο το αντικείμενο του Νοσοκομείου. Γενικώς πάντως οι κονσόλες είναι απλές κατασκευές. Οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις ίσως είναι ο αριθμός των λήψεων, το είδος του φωτισμού (έμμεσος, φωτισμός ανάγνωσης, νυκτός), η απαίτηση ή όχι για ηλεκτρονικά ballast, η σύνδεση με το σύστημα Κλήσης Αδελφής και η τυχόν απαίτηση για τοπικό χειρισμό φωτισμού από τον ασθενή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.