Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pc4569

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pc4569's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλα τα μέλη! Είχαμε αγοράσει το 1991 ένα αγροτεμάχιο με κτίσμα προ του 1948, το οποίο βεβαιώνεται από την αντίστοιχη κοινότητα και το οποίο ηλεκτροδοτήθηκε νομίμως το 1993 από την αντίστοιχη πολεοδομία. Επειδή θέλουμε να το ενοικιάσουμε βραχυπρόθεσμα και ένα από τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι η ύπαρξη νόμιμης οικοδομικής άδειας, θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να παρουσιάσω σαν τέτοια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας! Γενικά το παλεύω μόνος μου με όποιο ερέθισμα μας δίνουν στη σχολή. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο βάζουμε τα κύρια ζευκτά σε μία κάτοψη αφού πραγματοποιήσουμε την χάραξή της. Σε απλή μορφή τα σχήματα που ανέβασε ο φίλος ΚΑΝΑ είναι τέλεια αλλά τα θέλω σε πιο κατανοητή μορφή!! Αν γίνεται από κάποιον ή και από τον ίδιο τον ΚΑΝΑ Σας ευχαριστώ πολύ! Οποιοδήποτε σχεδιακί σε autocad i kapou allou wste na deixnei ta zefkta apla me aples grammes gia na katalavw tin topothetisi tous tha to ektimousa!!
  3. Συγγνώμη για το λάθος σύνδεσμο αλλά δε μου ανέβαζε το dwg αρχείο. Το στέλνω όμως σε zip μορφή που μου το δέχετε. Περιμένω τις απαντήσεις σας. aporia zefkta.rar
  4. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο μάθημα Οικοδομικη που ένα μέρος αυτού είναι η χάραξη στέγης. Μας δίνουν το περίγραμμα μιας κάτοψης και μας λένε να κάνουμε την χάραξη στέγης η οποία είναι ισοκλινής με κλίση 100% ( για πιο καλές όψεις....). Εκει όμως που υπάρχει είναι το πρόβλημα είναι στο εξής ερώτημα : να σημειωθεί στο σχήμα η θέση και η διάταξη των κύριων ζευκτών. Εκεί τι κάνω ; Όποιος/όποια μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το σημείο θα το εκτιμήσω. Παραθέτω και το αντίστοιχο dwg αρχείο. Ευχαριστώ πολύ! Παραθέτω και το σχετικό αρχείο με αίθριο και χωρίς!! http://www.easybytez.com/rl3zhpedfpgw
  5. Ζητάω μια απλή 3d απεικόνιση για να καταλάβω τα υψη τους κορφιαδες τους κομβους οχι κατασκευαστικες λεπτομερειες..
  6. Καλημέρα και συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι σας στη φροντίδα των απαντήσεων. Παίρνω το θάρρος λοιπόν να ρωτήσω τα εξής : Έχω στη διάθεση μου Autocad 2010, Autocad 2005 kai Cadware 9.5 τα δύο τελευταία πάνε προφανώς μαζί (!!). Βάζω το περίγραμμα της κάτοψης στο cadware 9.5 και μιά χαρά μου βγάζει την κάτοψη ισοκλινής στέγης για την οποία και ενδιαφέρομαι μόνο. Θέλω όμως να δω και κάθε στέγη και σε 3d για να καταλάβω πιο καλά την χάραξη btw είμαι δευτεροετής πολιτικός μηχανικός. Πως γίνεται αυτό?? Περιμένω σύντομα απάντηση σας!! Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.