Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimmis_inc

Members
  • Περιεχόμενα

    89
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

dimmis_inc's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Aς απαντησουμε στο μαθητη. Λοιπον, στην ελλαδα τουλαχιστον, θ' ακουσεις να αποκαλουν τους αρχιτεκτονες και...."μπογιατζηδες πολυτελειας"! χαχαχ Λοιπον, αν σου αρεσει το μηχανηλικι, με κλειστα ματια πολιτικος μηχανικος. Εχει απειρες διεξοδους και όπως σου απαντησε κι ενας συναδελφος στο αμεσως επομενο μηνυμα, κανει τα παντα. Κι αν σου αρεσει το σχεδιο πολυ μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο πανω σε αυτο συνδυαζοντας το και με το πτυχιο του πολιτικου μηχανικου. Τωρα αν εχεις καλλιτεχνικες (και καλα) ανησυχιες, πηγαινε αρχιτεκτονας. Εχε υποψη σου 4 πραγματα: α) Ειναι παρα πολλοι και τα τελευταια χρονια πεινανε, οπως αλλωστε και οι περισσοτερες ειδικοτητες. β) Μπορει να 'ναι και φημη, αλλα ακουγεται οτι μεσα στο ΤΕΕ σχεδιαζουν τα επομενα χρονια να τους βγαλουν απο την οικογενεια των μηχανικων (σου το μεταφερω με καθε επιφυλαξη) δεδομενου οτι πλησιαζουν περισσοτερο σε ανωτατη σχολη καλων τεχνων παρα σε σχολη μηχανικων. γ) αν τελικα μπεις αρχιτεκτονας, ξεχνας το κατ' εξοχην μηχανηλικι κ ξεκινας να στοχαζεσαι (πολυς στοχασμος ομως μεσα στη σχολη) οπως τεχνη και τεχνολογια, ιστορια της τεχνης, αρχιτεκτονικη σκεψη κλπ. δ) ενας πολιτικος μηχανικος ειναι και αρχιτεκτονας. Το αντιθετο ομως ΔΕΝ ισχυει. Φιλικα
  2. Χα χα χα! Ακριβως. Το 3 φορες την εβδομαδα μπορει να τυχει αλλα σε 2-3 εξαμηνα το πολυ μεσα στα 5 ετη. Οχι τουλαχιστον κ ποσο μαλλον οχι σε καθε εξαμηνο.
  3. Πώς φαίνεται ο πλήρως ενημερωμένος. Συνάδελφε, είναι ακριβώς όπως τα λες. Αυτο με τα modules δεν το ηξερα. Εννοείται ότι ειναι βλακειες των καθηγητών. Το πτυχίο είναι ενιαίο και τα δικαιώματα πουαπορρέουν από αυτό επίσης, ανεξάρτητα της ροής που θα επιλέξεις.
  4. Δυστυχως δεν ειναι free. Δεν ειναι πλεον δηλδη. Οσο ηταν το gamato.info ανοιχτο ειχαμε πιθανοτητες να βρουμε καποια εκδοση unlocked. Πλεον οχι. Καποιος συμφοιτητης σου που να το χει ετσι ωστε να μπορει να το περασει κ σε σενα?
  5. Γαλλικα, οχι? Η γαλλια ειναι κατα τη γνωμη μου μεσα στις χωρες που προαγουν το μηχανιλικι...
  6. Kριμα να χαντακωθει ο νεος. Ας ξαναδωσει πανελληνιες. Κατατακτηριες για που, για πολιτικους μηχανικους?
  7. Σεβαστη η αποψη σου. Ουτε εμενα με ενδιαφερουν τα οσα ειπες εσυ γι αυτο και το σχολιο απευθυνοταν αλλου. φιλικα βεβαιως.
  8. Aφου πανω εκει παταει ολο το υπολοιπο νημα των σχολιων. πως δε σε ενδιαφερει
  9. Δηλαδη τα σωστα φοιτητικα χρονια, δεν εχουν υποχρεωσεις? Εγω ξερω οτι οσο μεγαλωνεις μεγαλωνουν κ οι υποχρεωσεις σου....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.