Μετάβαση στο περιεχόμενο

bnpwm

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

bnpwm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν παίζει το site που μου έστειλες. Μήπως δεν είναι σωστό το link ή μήπως υπάρχει παρόμοιο site για να δω τι εννοείς?
  2. Καταρχήν πρώτη φορά ακούω ότι βγαίνει μέλι από τα πεύκα! Και δεύτερον τι επένδυση είναι αυτή όταν μιλάμε για πέυκα που υπάρχουν σε μόνο 4 στρέμματα? Γνωρίζεις κάποιους που το κάνουν? Και τι απολαβές μπορεί να έχει η ενοικίαση για συγκομιδή μελιού? Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου.
  3. Τι εννοείς Agios μελάκι, υλοτομία, μετά από άδεια? Να κόψω τα υπάρχοντα πεύκα? Τι θα κερδίσω με αυτό? Τα φώτα σου...
  4. Συμβόλαιο έχω αλλά δεν με αφήνει να το πουλήσω για να χτίσει ο ενδιαφερόμενος ουτε και εγώ μπορώ να χτίσω. Άρα η απορία μου είναι τι μπορώ να κάνω, πως να εκμεταλευτώ ένα ιδιωτικό δάσος? Δεν υπάρχει κάποιος νόμος/οδηγία/εγκύκλιος που να αναφέρει τις επιτρεπόμενες χρήσεις, αν υπάρχουν, ενός δάσους σε ιδιωτική κατοχή?
  5. Μην το γενικεύεις και δεν μιλάμε για την Πάρνηθα. Σημειωτέον ότι μιλάμε για επίπεδη περιοχή όπου γύρω γύρω έχουν χριστεί ΒΙΛΛΑΡΕΣ και μόνο τα 200 στρέματα, μεσα στα οποία είναι και το δικό μου, είναι δάσική έκταση. Anyway, και τα συμβόλαια που υπάρχουν τι είναι? Ψεύτικα? Έχω πληρώσει φόρο κληρονομιάς, ουκ ολίγα, θα πληρώσω κτιματολόγιο, κάθε χρόνο θα μπαίνει στην φορολογική δήλωση, θα λαμβάνω ΕΤΑΚ, κ.α.
  6. Όσον αφορά τα συμβόλαια, ναι υπάρχουν που το αναφέρει ως αγρόκτημα, απλά οι παππούδες και οι προπάπουδες πήγαιναν κάθε μέρα και έβαζαν από ένα πευκάκι για να ....ομορφήνουν το αγρόκτημα!!! Και που να ήξεραν τι έγκλημα έκαναν!!! Η προηγουμενη αποδοχή κληρονομιάς αναφέρει αναλυτικά από ποιον παραδόθηκε σε ποιον, τον συμβολαιγράφο, κτλ, για να μην μακρυγορώ η όλη ιστορία των συμβολαίων ξεκινά από το 1886!! Και μετά ήρθε το Δασαρχείο το 1995 και είπε, ''ΩΠ!, είναι δασικό!!!''
  7. Επειδή θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ αξιόλογοι μηχανικοί, τοπογράφοι, δασολόγοι, αγρονόμοι στο site σας, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? Είμαι πραγματικά σε αδιέξοδο και δεν ξέρω τι να κάνω και πως να χειριστώ το εν λόγω ακίνητο. Βοήθεια please???:(
  8. Είναι όλο ιδιωτικό δάσος και δεν το βλέπω να αποχαρακτηρίζεται ποτέ! Γι' αυτό ρωτάω, τι μπορώ να το κάνω, πως μπορώ να το εκμεταλευτώ!! Για να το πουλήσω δεν νομίζω, αν και τα γύρω οικόπεδα, σε απόσταση 500μ που είναι εντός σχεδίου αξίδουν περί του 1.000.000€ το στρέμα!
  9. Καλησπέρα σας, Πρόσφατα έγινε κληρονόμος ενός ''αγροτεμαχίου'', κατά την διαθήκη, 5 στρεμμάτων. Το συγκεκριμένο κληροδότημα καθώς και άλλα 150 στρέμματα γύρω από αυτό έχουν χαρακτηριστεί από τον δασάρχη ως δασική έκταση. Σε παραπομπή του θέματος στην Α' επιτροπή αμφισβήτησης δασικών εκτάσεων, και η επιτροπή επιβεβαιωσε την απόφαση του δασάρχη. Επομένως είμαι κάτοχος ενός τεμαχίου που είναι ιδιωτικό δάσος και το οποίο είναι γεμάτο πέυκα, εκ των οποίων τα μισά έχουν πλέον ξεραθεί, και σκέφτομαι .....άραγε είμαι ευτυχής που έγινα κάτοχος του ''αγροτεμαχίου'?? Ξέρω ότι δεν μπορώ να χτίσω ή να το πουλήσω. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πιθανές χρήσεις του ή πως μπορώ να το εκμεταλευτώ? Υπάρχουν κάπου καταγεγραμένες, σε κάποιον νόμο ίσως?? Άκουσα ότι μπορώ να βάλω φωτοβολταικά, ισχύει άραγε? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.