Μετάβαση στο περιεχόμενο

kingcasio

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kingcasio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα όρια των επαρχιακών δρόμων τελειώνουν στην άσφαλτο ή περιλαμβάνονται και τα τεχνικά έργα ? π.χ τοίχος αντιστήριξης, χανδάκια για τα νερά, γιατί έχω μια περίπτωση αγροτεμαχίου 3900 τ.μ και εάν συμπεριλάβω και το χανδάκι είναι άρτιο. Συγχωρέστε με για την αφελής ερώτηση, και ευχαριστω
  2. Ευχαριστώ συνάδελφοι για τις απαντήσεις, από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι η απαίτηση των 25 μέτρων ισχύει για τα γήπεδα που δημιουργούνται μετά το 2003 στις εκτός σχεδίου περιοχές είτε είναι εντός Ζ.Ο.Ε. είτε όχι σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή και 1000 στρέμματα να είχε κάποιος άν είναι τυφλό δεν μπορει να κατατμήσει εφόσον δεν έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστο δρόμο.Άλλο ερώτημα: υπάρχει δυνατότητα δουλεία διόδου να μετατραπεί σε κοινόχρηστη οδός η όχι?
  3. Τυφλό αγροτεμάχιο έχει εμβαδόν 20 στρέμματα και είναι εντός Ζ.Ο.Ε., η μόνη απαίτηση του Ζ.Ο.Ε. είναι το ελάχιστο εμβαδόν των 10 στρεμμάτων και δεν αναφέρει τίποτα για απαίτηση προσώπου, ισχύει το ΦΕΚ Α308/31-12-2003 εντός των Ζ.Ο.Ε. για τα 25 μέτρα ή όχι, αν όχι είναι άρτιο και οικοδομίσημο κατά κανόνα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.