Μετάβαση στο περιεχόμενο

ant-klavd

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ant-klavd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-2

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα κύριοι , θα μπορουσε καποιος οπου εχει γνωσεις για το risk analusis'' να μας δωσει τα φωτα του ?? ευχαριστω !
  2. Γενικα @manolios σ ευχαριστω γιατι παει Σεπτέμβρη!
  3. Κατα τη διαρκεια της σκυροδετησης γινει σεισμος, τι πρεπει ν ακολουθησει ?
  4. Γνωρίζει κάποιος σιτε εκτός του mqn με ασκήσεις υπερστατικων φορέων όπου λύνονται με την μέθοδο των δυνάμεων ;
  5. Καλησπερα που μπορω να βρω μια έτοιμη μπε για οδοποιία ωστε να προσανατολιστώ!! ευχαριστω!!
  6. έκανα ενα ερώτημα το οποίο δεν το γνωρίζω , οσα εχω διδαχτεί τα γνωριζω πολυ καλα @alfisti1978 αν μπορεις βοηθησε με δεν ρωτησα για να επιδείξω τις γνώσεις μου ουτε να κριθώ γι αυτες...
  7. ευχαριστω πολυ! Τελειωνεις πολιτικος μηχανικος και δν εχεις τις γνωσεις για την κατασκευή ειδικών έργων,πως θα τις αποκτήσεις?
  8. Εχω καταλήξει στην απόκτηση ενος μεταπτυχιακού, σκεφτομαι κάτι οπού θα σχετίζεται με τον τουρισμό διότι ποτέ δεν θα πεθάνει στην Ελλάδα. Παράλογο η οχι εσεις θα μου πειτε..δεν ξερω αν μπορεί να συνδυαστεί με το επάγγελμα του μηχανικού!!
  9. Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει μεταπτυχιακο για την κατασκευη ξενοδοχειακών μονάδων. Ευχαριστω!
  10. @georgev Όταν κάποιος ενδιαφέρετε για να μάθει πως γίνετε διπλωματούχος Πολ. Μηχ. δεν δείχνει οτι ειναι τεμπέλης. Επίσης δεν έχω σκοπο να γραψω για αδικη κοινωνια γιατι δεν ειναι προθεση μ να ασχοληθώ με αυτα αλλα με το επαγγελμα που εχω διαλέξει ! Άποψη μ πως οι κατατακτήριες είναι ''καμένο χαρτί'' χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτους που εχουν μπει σ αυτή την διαδικασία! Ενδιαφέρομαι περισσότερο για το εξωτερικό διότι καλώς η κακώς οι σπουδές ειναι πολυ ανώτερες και αποκτάς πολλές εμπειρίες, οπως να σέβεσαι τους συναδέλφους σου οπως δεν κάνουν πολλοί στην Ελλάδα!
  11. Στο naric μπορει να γινει καποιος ευκολα μελος?
  12. BSC πρεπει προφανώς να κανω στον κλαδο των πολιτικων μηχανικων και msc σε κατι συγκεκριμένο? Επίσης naric ειναι κατι σαν το ΤΕΕ ? εχω ευκολη προσβαση?
  13. Τα δυο χρονια που θα ειμαι στην αναμονη μπορω να δουλεψω στο εξωτερικο ως Πολιτικος Μηχανικος?
  14. Γεία σας! Είμαι φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Δομικών έργων ΤΕΙ Ηρακλείου και μολις ολοκληρωσω τις σπουδες μου θελω να αναβαθμισω το πτυχιο μου σε ισο με του Πολιτικού Μηχανικού , θα ηθελα να μου προτεινετε λυσεις.Θα προτιμουσα εξωτερικο και ιδαιτερα Λονδίνο! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.