Jump to content

panos

Core Members
 • Content Count

  1,575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

panos last won the day on January 5

panos had the most liked content!

Community Reputation

134 Καλή

About panos

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Ανάμμεσα Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττος!
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα. Σήμερα κατέθεσα το Α1 απο Σουηδία. Δεν ξέρω ακόμα τι είδους απάντηση αναμένω και απο ποιόν αλλά ελπίζω να μην κάνουν ένα χρόνο όπως στην πιο πάνω περίπτωση.
 2. εντάξει μου το δωσαν οι σουηδοι δεν αντιμετωπισα προβλημα. Συναδελφε γραψε οτι εχεις απασχολησει κσι στην Ελλαδα και δεν θα εχεις προβλημα πιστευω. Τους εστειλα και τις εγκυκλιους του τσμεδε και τις μεταφρασαν οι ίδιοι. Γενικά καθυστερησαν αλλά χωρίς προβλημα.
 3. τελικά έβγαλε κανείς άκρη? Αν δεν έχεις κάνει διακοπή στην Ελλάδα οι Σουηδοί σου δίνουν κανονικά το Α1?
 4. λόγω τροφών? γιατί απο ήλιο αποκλείεται όσο και καλυμένος να είναι κάποιος έ ενας διαχυτος φωτισμός θα περάσει..
 5. ε αφου το λέει η unesco και ο OHE τωρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος! Ουστ κοπρόσκυλα χρηματοδότες τρομοκρατών!
 6. Όταν φευγεις καλό είνια να έχείς την ψυχολογία του τουρίστα δηλαδή να διακατέχεσαι απο ενθουσιασμό και ενδιαφέρων για τα καινούρια πραγματα που συναντας και να δίνεις λιγότερη βάση στα μειονεκτήματα. Εαν δεν είχα αυτή τη ψυχολογία δεν νομίζω να κατάφερνα να έμενα μόνος σε μια μικρή πόλη της Σουηδίας για 9 και πλέον μήνες απλά μαθαίνοντας τη γλώσσα και ψάχνοντας για δουλεια. Απλά μετά όπως λένε και οι περισσότεροι το θέμα είναι οτι σιιγα σιγά αρχίζουν και σου λείπουν τα γνώριμα δηλαδή οι οικογενεία σου και οι φίλοι σου, οι παλιές σου συνήθειες και λίγο ο θόρυβος και η ζωή μιας ελληνικής πόλ
 7. Πήρα την απόφαση να ανέβω όταν άκουσα απο πολλούς να ζητητιέται οτι υπάρχει έλλειψη μηχανικών στην Σουηδία και ενοείτε όχι μόνο πολιτικών. Είναι γενικώς όμορφη περιποιημένη χώρα με ιδιαίτερη κουλτούρα και ήσυχους ανθρώπους. Το πρώτο που παρατηρεί κανείς ανεβαίνωντας επάνω ειναι η παντελής αδιαφορία τους για κάθε είδους επίδειξη ή ακριβή αγορά. Εκτός στοκχόλμης οι άνθρωποι ντύνονται πολύ απλά με σουηδικές μάρκες ως επι το πλείστον. nike mercedes και ορθομαρμαρώσεις δεν θα δείτε πουθενά. Γενικώς είναι πρώτα της πρακτικότητας και μετά της αισθητικής αν και το design τους με τις καθαρες άσπρες γρ
 8. Χαιρετω τα νέα και παλαιά μέλη του φόρουμ. Έχω την τύχη να σας γράφω απο Σουηδία όπου δόξα τω θεω βρήκα δουλειά πριν απο 6 μήνες ζώντας με δανεικά εδώ για περίπου 10 μήνες πριν. Απο εργασικό περιβάλλον ενταξει όπως τα φανταζεσται οι ιδανικές συνθήκες εργασίας χωρίς πίεση αλλά με σύστημα. Ο καιρός είναι το μόνο ζόρι όπου οι χειμώνες είναι κρύοι και σκοτεινοί και γενικά δεν παλεύεται να μην βλέπεις ουρανό ή ήλιο για 4 και πλέον μηνες.. Κόστος ζωής όχι ιδιαίτερα απαγορευτικό και οι μισθοί σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Γενικά σαν ανθρώπινο δυναικό μετράμε, γιατί το 90 τοις εκατό των μηχανικών ε
 9. χαχα πολυ καλά τα προσυμπληρωμένα πεδία με έκανες και γέλασα!
 10. ευχαριστούμε πολύ!!!
 11. φτάξτε στέρνες και υπόγειες δεξαμενές σε κάθε σπίτι, μαζέψτε το νερό που στις πλημμύρες χύνεται στην θάλασσα και μετά μιλήστε για επαναχρησιμοποίηση. Εξάλλου είναι γνωστό οτι το ελληνικό πόσιμο νερό είναι το ποιοτικότερο σε όλη την Ευρώπη.
 12. μηχανικος που εχει κανει διακοπή εργασιών δικαιούτε επιδομα ανεργιας?
 13. δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά με 75% ευρωπαική χρηματοδότηση μου βρωμάει δικαιολογία για να χαρτογραφήσουν τις ελληνικες θάλασσες με ενδεχόμενους νομους περί αλειίας την στιγμη που τα τουρκικά αλιευτικά θα αλωνίζουν. Απλά λέω υπερβολές αλλά έχουμε ξαναδεί παρόμοια έργα να παίζονται ξανα. Είμαι πλέον και επισημος ευρωσκεπτικιστής φυσικά.
 14. Μπορεί να μας πει κάποιος τι σημαίνει με απλά λόγια? Για εμάς που δεν πληρώνουμε απο δυσπραγία είναι καλό , κακό ή αδιάφορο??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.