Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Snoopy

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

Snoopy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας! Έχω το Fine 9NG της 4Μ και μου έχουν στείλει μια μελέτη από Ιdea 9NG της 4Μ. Προσπαθώντας να ανοίξω τη μελέτη, μου βγάζει συνέχεια το εξής μήνυμα: "Η μελέτη είναι ανώτερης έκδοσης. Μην συνεχίσετε και μην τη σώσετε. Υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της." Προφανώς, αυτό που μου έχουν στείλει είναι σε ανώτερη έκδοση από αυτή που έχω. Πώς θα μπορούσα να ανοίξω το αρχείο χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να "κατέβει" σε παλιότερη έκδοση? Ευχαριστώ.
  2. Είμαι στους Ηλεκτρολόγους στο Δ.Π.Θ! Κι εμένα τα ίδια μου έλεγαν όταν πέρασα κι ακόμη μου λένε κάποιοι! Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη σχολή! Ειδικά στο Δ.Π.Θ που ξέρω είναι αρκετά βατά τα πράγματα. Έχει σχέση και η κατευθυνση που ήσουν στο λύκειο! Αν ήσουν Θετική θα πρέπει να διαβάσεις λίγο παραπάνω στο πρώτο εξάμηνο μέχρι να μπεις στη λογική του προγραμματισμού! Και στο λέω από προσωπική εμπειρία! Αν ήσουν Τεχνολογίκη θα είσαι μια χαρα!! Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ τις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ!! Πολυτεχνείο χωρίς παρακολούθηση δεν γίνεται!
  3. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με εργασία σχετικά με τη ηλεκτροδότηση σε κατοικημένες περιοχές! Πόσα καλώδια γυμνά υπάρχουν στις κολώνες της (Δ.Ε.Η)?? Ποιο το υλικό κατασκευής τους, ποιες οι διατομές τους, σε τι αντιστοιχεί κάθε καλώδιο, σε ποια θέση τοποθετείται πάνω στις κολώνες και γιατί?? Ποια τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του καλωδίου σε τριφασική παροχή??
  4. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τελικά αποφάσισα να γραφτώ στους Ηλεκτροόγους μιας και έχουν ήδη κατοχυρωμένα δικαιώματα! Σχετικά με τη μετατροπή των Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Χανιών σε Ηλεκτρολόγους το έχω ακούσει κι εγώ! Το θέμα εχει ξεκινήσει αν δεν κάνω λάθος από πέρσι το καλοκαίρι αλλά κανείς ξέρει πότε (και αν) γίνει τελικα!
  5. Έδωσα πέρσι πανελλήνιες και πέρασα στους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Χανίων. Φέτος ξαναέδωσα και πέρασα στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Ξανθής. Μήπως ξέρετε ποια είναι τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των δύο σχολών από το ΤΕΕ και το Υπουργείο Παιδείας? Ποια από τις δύο σχολές πιστεύετε πως είναι καλύτερη? Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.