Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πάνος7

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Πάνος7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε μου πηρανε και τον αδερφο μου στο προγραμμα αυτό σαν εργοδότη και θα προσλάβει εμένα σαν μηχανικό. Στο τεε θα γραφτώ τώρα οπότε στην αρχή θα είμαι με ικα για ένα μηνα περιπου. Οταν λες οτι δηλώνεις λιγότερα σε τι ποσό αναφέρεσαι? Αφου μεχρι τα 625 τα καλύπτει το προγραμμα! επειτα συνολικες εισφορες και μισθωτου και εργοδοτη ποσα ειναι?
  2. Σε περίπτωση που υπαρχει οικοδομική άδεια (το στέλεχος) αλλα δεν μπορουν να βρεθουν τα σχέδια ουτε απο την πολεοδομια αλλα ουτε και απο τον ιδιοκτητη (κατι μου μυριζεται) τοτε σε αυτη την περιπτωση τι κανουμε?
  3. Τον έχει γράψει η πολεοδομία μετά απο καταγγελεία για:προσθήκη οικίας (καθ'υψος σοφίτα) 81,65τμ , προσθήκη ημιυπαιθρίων χώρων στον ιδιο οροφο 29,7τμ , προσθήκη λεβητοστασίου 3,69 και περίφραξη οικοπέδου 57,5μ και ύψος περίφραξης 1,80μ στο συνολό της. ρωτάω λοιπόν για τα φώτα σας: 1.η σοφίτα παει κυρια χρήση εφόσον χρησιμοποιείται ως οικια?αλλαγή χρήσης μπαίνει? 2.οι Η/Χ βοηθητικοί? 3.λεβητοστάσιο βοηθητικος? 4.η περίφραξη με αναλυτικο? με τιμή ζώνης 650Ε για κύρια κατοικια, με ΥΔ <50% και με παλαιότητα 0,8 χώρις υπέρβαση καθ 'υψος και στην καλυψη με οικοδομική άδεια και εντός οικισμου το πρόστιμο πόσο το υπολογίζετε?
  4. παιδια στην περιπτωση μου εχει γινει καταγγελεια και τον εχουν γραψει για: προσθήκη οικίας (καθ'υψος σοφίτα) 81,65τμ , προσθήκη ημιυπαιθρίων χώρων στον ιδιο οροφο 29,7τμ , προσθήκη λεβητοστασίου 3,69 και περίφραξη οικοπέδου 57,5μ και ύψος περίφραξης 1,80μ στο συνολό της. ρωτάω λοιπόν για τα φώτα σας: 1.η σοφίτα παει κυρια χρήση εφόσον χρησιμοποιείται ως οικια? 2.οι Η/Χ επίσης κύριοι? 3.λεβητοστάσιο βοηθητικος? 4.η περίφραξη με αναλυτικο? με τιμή ζώνης 650Ε για κύρια κατοικια, με ΥΔ <50% και με παλαιότητα 0,8 χώρις υπέρβαση καθ 'υψος και στην καλυψη με οικοδομική άδεια και εντός οικισμου πρόστιμο πόσο το υπολογίζετε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.