Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Eugenia

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Eugenia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, δεν είμαι μηχανικός αλλά ζητώ τη βοήθεια σας σε κάποιο θέμα που έχει προκύψει. Έχω πάρει ένα σεισμόπληκτο δάνειο από το ΤΑΣ,2/3 Δάνειο και 1/3 Δωρεάν Αρωγή. Έχω πάρει τα 2/3 του δανείου και μου έχει μείνει η δωρεάν αρωγή. Λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω την καινούργια κατοικία, ενώ από την παλιά έχω γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της και έχει μείνει ένα δωμάτιο στο οποίο μένει η οικογένεια μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορεί το ΤΑΣ να με υποχρεώσει να γκρεμίσω αυτό το 1 δωμάτιο, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η καινούργια κατοικία και δεν έχω πάρει την δωρεάν αρωγή; Παρακαλώ απαντήστε μου εάν σας είναι εύκολο γιατί ανησυχώ ότι η οικογένεια μου δεν θα έχει που να μείνει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Καλημέρα σας, δεν είμαι μηχανικός αλλά ζητώ τη βοήθεια σας σε κάποιο θέμα που έχει προκύψει. Έχω πάρει ένα σεισμόπληκτο δάνειο από το ΤΑΣ,2/3 Δάνειο και 1/3 Δωρεάν Αρωγή. Έχω πάρει τα 2/3 του δανείου και μου έχει μείνει η δωρεάν αρωγή. Λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω την καινούργια κατοικία, ενώ από την παλιά έχω γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της και έχει μείνει ένα δωμάτιο στο οποίο μένει η οικογένεια μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορεί το ΤΑΣ να με υποχρεώσει να γκρεμίσω αυτό το 1 δωμάτιο, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η καινούργια κατοικία και δεν έχω πάρει την δωρεάν αρωγή; Παρακαλώ απαντήστε μου εάν σας είναι εύκολο γιατί ανησυχώ ότι η οικογένεια μου δεν θα έχει που να μείνει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.