Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Irene Gr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Irene Gr

  1. Καλησπέρα, έχω ενταχθεί στο πρόγραμμα εξοικονομώ ΙΙ. Μένω στον 1ο όροφο, 3οροφης οικοδομής και με ενδιαφέρει η μόνωση πιλοτής, θερμοπρόσοψη και αλλαγή κουφωμάτων του διαμερίσματός μου. Προφανώς  θα εκδοθεί άδεια μικρής κλίμακας για τις εργασίες. Όσον αφορά τη μόνωση πιλοτής και τη θερμοπρόσοψη με ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί συναίνεση ιδιοκτητών. Το καταστατικό της οικοδομής αναφέρει ότι χρειάζεται η πλειοψηφία. Θα ήθελα μία βοήθεια ως προς το κείμενο της συναίνεσης. Σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αναφέρει ότι το κόστος αναλαμβάνεται από μένα. Επίσης γνωρίζει κανείς εαν εκτός από πρακτικό γενικής συνέλευσης, μπορούν αντί αυτού να "μαζευτούν" υπογραφές σε μεμονωμένες υπεύθηνες δηλώσεις από κάθε διαμέρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί η πλειοψηφία?

  2. Καλημέρα σε όλους.

     

    Ενδιαφέρομαι για λέβητες ιόντων και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα του συγκεκριμμένου τρόπου θέρμανσης.

     

    Κατοικώ σε οικοδομή με κεντρική θέρμανση πετρελαίου ωρομέτρησης.

     

    Αρχικά ενδιαφερόμασταν δύο διαμερίσματα από τα 6 για φυσικό αέριο αλλά δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του 51%, οπότε δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση με την ΕΠΑ.

     

    Επειδή θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε από την κεντρική θέρμανση διότη δεν είναι πολύ "διάφανες" οι μετρήσεις, υπήρχε σκέψη για εγκατάσταση ατομικού λέβητα στο μπαλκόνι είτε

    α. λέβητα για προπάνιο (που νομίζω ότι είναι ο ίδιος ο λέβητας με το φυσικό αέριο κατόπιν κάποιον ρυθμίσεων)

    β. λέβητα ιόντων , για τον οποίο όμως δεν έχω πληροφορίες

     

    Ευχαριστώ πολύ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.