Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

waits

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

waits's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τις εξετάσεις, αλλά μέχρι πότε μπορείς να έχεις αποκτήσει την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή από τα σεμινάρια.
  2. Γνωρίζει κάποιος πόσο συχνά είναι τα σεμινάρια του ΙΕΚΕΜ και πόσες ώρες θα διαρκεί το καθένα? Απ'ότι διάβασα στη αίτηση είναι 25 ώρες , 18 μάθηση και 7 πρακτική άσκηση.
  3. ΑΑΑ μάλιστα... Εντελώς λάθος το υπολόγισα δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Εννοώ τις διατάξεις του ΓΟΚ του 1973. Η νομιμοποίηση που θέλω να κάνω ανήκει στο σύστημα πτερύγων του 1973 και δεν αναφέρει ούτε ημιυπαίθριους ούτε καν εξώστες.
  5. Ευχαριστώ πολύ! Ναι προφανώς είναι πιο συμφέρουσες οι παλιές διατάξεις γιατί δεν υπολογίζονται καθόλου οι ημιυπαίθριοι στον Σ.Δ.
  6. Καλησπέρα, η ερώτησή μου αφορά σε νομιμοποίηση κατοικίας που κατασκευάστηκε το 1981 σε οικισμό <2000 κατοίκων με το λεγόμενο σύστημα πτερύγων. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να λάβω υπόψη και τους εξώστες, ημιυπαίθριους και υπόγειο στον υπολογισμό του συντελεστή δόμησης? Σύμφωνα με το Ν.Δ. 8/1973 δεν αναφέρεται τίποτα. Ευχαριστώ πολύ.
  7. Δεν τρέχει το exe. Μου βγ΄ζει συνέχεια ότι λείπει το αρχέιο "MSFLXGRD.OCX". Πώς ακριβώς θα βρω ποιο από τα αρχεία της Visual Basic πρέπει να κατεβάσω?
  8. Όχι δεν πήρα ακόμα. Είπα μήπως ήταν κατι εύκολο. Ευχαριστώ πολύ!!
  9. Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω επίλυση μίας αποθήκης με μεταλλικό σκελετό στο MetalCAD αλλά έχω πρόβλημα ήδη στα αρχικά στάδια. Το πρόβλημά μου είναι ότι η αποθήκη θα αποτελείται από πλαίσια τύπου Π χωρίς ζευκτό και η πρόσοψή της θα έχει ύψος 8.5m ενώ η πίσω όψη 7.5 m. Ενώ δεν έχω πρόβλημα να βάλω διαφορετικούς τύπους πλαισίου, όταν βλέπω την 3D μορφή οι τεγίδες δεν είναι κεκλιμένες αλλά ευθύγραμμες στο χαμηλότερο ύψος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???
  10. Καλημέρα, είμαι εδώ και μισό χρόνο δπλωματου΄χος Πολιτικός Μηχανικός και ασκούμενη σε τεχνικό γραφείο. Η εμπειρία που έχω δεν είναι μεγάλη λόγω της έλλειψης εργασίας (γενικά στα τεχνικά γραφεία)..... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , επειδή έχω απογοητευτεί οικτρά από την Ελλαδίτσα, και δεδομένου ότι δεν έχω γνωστό στο εξωτερικό, πώς μπορώ να ψάξω για δουλειά και αν ξέρετε κάτι για εταιρίες που προσλαμβάνουν άτομα χωρίς προϋπηρεσία.. Οι γλώσσες που ξέρω είναι αγγλικά, αλλα μπορείτε να προτείνετε και χώρες με άλλη γλώσσα(ευτυχω΄ς μαθαίνω εύκολα) Ευχαριστώ πολύ..
  11. Καλημέρα, πάνω στο θέμα των επιστροφών χρημάτων, γνωρίζει κανείς για επεμβάσεις αν επιστρεφονται όλα τα χρήματα? Γιατι στον τιμοκατάλογο του τσμεδε είναι εξωφρενικά μικρά τα ποσά που αναφέρει. Π.χ. για αφαίρεση κύστης ωοθηκης είχα πληρώσει 1500 ευρώ και λέει ότι παίρνω πίσω 15...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.