Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xris_dano

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Σέρρες
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

xris_dano's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στο site του ΥΠΕΚΑ γράφει για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: Για την εφαρμογή της παρ. 2β του άρθρου 24, στις περιπτώσεις αυτοτελών οριζοντίων ή καθέτων ιδιοκτησιών, ως διάγραμμα κάλυψης κατά τη συγκεκριμένη διάταξη νοείται το υπάρχον σχέδιο του εγκεκριμένου διαγράμματος κάλυψης επί του οποίου καταγράφονται : α) η επιφάνεια της αυθαίρετης κατασκευής ή χρήσης (υπό τη μορφή σχεδίου) β) τα πολεοδομικά μεγέθη υπέρβασης (επιφάνεια δόμησης, κάλυψη, ύψος), ως υποβλήθηκαν στο πρώτο στάδιο υπαγωγής (υπό τη μορφή πίνακα). Είναι λογικό πιστευω να μπορούμε να καταθέσουμε το υπάρχων διάγραμμα κάλυψης ως έχει, χωρίς να γίνουν οι διορθώσεις και να καταθέσουμε μαζί μ'αυτό ένα νέο στο οποίο θα φαίνονται τα υπάρχοντα συν τις αυθαίρετες κατασκευές. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε!
  2. Στο site του ΥΠΕΚΑ γράφει για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: Για την εφαρμογή της παρ. 2β του άρθρου 24, στις περιπτώσεις αυτοτελών οριζοντίων ή καθέτων ιδιοκτησιών, ως διάγραμμα κάλυψης κατά τη συγκεκριμένη διάταξη νοείται το υπάρχον σχέδιο του εγκεκριμένου διαγράμματος κάλυψης επί του οποίου καταγράφονται : α) η επιφάνεια της αυθαίρετης κατασκευής ή χρήσης (υπό τη μορφή σχεδίου) β) τα πολεοδομικά μεγέθη υπέρβασης (επιφάνεια δόμησης, κάλυψη, ύψος), ως υποβλήθηκαν στο πρώτο στάδιο υπαγωγής (υπό τη μορφή πίνακα). Είναι λογικό πιστευω να μπορούμε να καταθέσουμε το υπάρχων διάγραμμα κάλυψης ως έχει, χωρίς να γίνουν οι διορθώσεις και να καταθέσουμε μαζί μ'αυτό ένα νέο στο οποίο θα φαίνονται τα υπάρχοντα συν τις αυθαίρετες κατασκευές. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε! Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ . Το παρόν κλειδωνεται και θα διαγραφεί. avgoust
  3. Σε ένα ακίνητο προς νομιμοποίηση με τον Ν4014/2011, υπάρχουν τα εξής αυθαίρετα: η στέγη και υπόστεγο που δημιουργείται κατ' επέκταση της στέγης και καλύπτει την βεράντα της κατοικίας. Το ερώτημα είναι αν θα μπορεί να δηλωθεί σαν μια λοιπή παράβαση επειδή είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και θέλω να κάνω έναρξη επαγγέλματος. Επειδή δεν το έχω ψάξει ακόμα γιατί χθες τελείωσα με την στρατιωτική μου θητεία. Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με αυτά που πρέπει να κάνω; Γιατί έχω βρει και χώρο για το γραφείο. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.