Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

stellw

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας

stellw's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξέρεις κάποιο μοντέλο συγκεκριμένο ότι θα κάνει για την δουλειά που την θέλω? Χρησιμοποιείς εσύ κάποια?
  2. cpu και RAM είμαι κομπλέ. Το θέμα μου είναι η κάρτα. Rendering κάνω σφαίρα για παράδειγμα. Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40 και 6GB RAM στα 800Mhz
  3. Γειά σας συνάδελφοι. Όπως καταλάβατε ψάχνω κάρτα γραφικών που να μου τρέχει αξιοπρεπώς το SolodWorks 2013. Αυτήν την στιγμή έχω την Ati Radeon 1950 GT. Σχετικά απλά parts τα τρέχει μια χαρά. Όταν όμως γίνουν πιο σύνθετα τα πράγματα μου γονατίζει και γίνεται εξαιρετικά κουραστική η δουλειά μου. Όσοι το χρησιμοποιείτε τι έχετε να μου προτείνετε?
  4. Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι. Εγώ σαν Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. έχω δικαίωμα να υπογράψω μία τέτοια δήλωση? Ευχαριστώ
  5. Πολλές φορές τα αυτόματα εξαεριστικά κολλάνε. Δοκίμασε να ξεβιδώσεις το καπάκι τους και κάνε εξαέρωση με το δάχτυλο να δεις τι γίνεται. Πρόσεχε όμως γιατί αν είναι πολύ παλιά μπορεί να ξεκινήσουν να χάνουν
  6. Σύμφωνοι. Αλλά χρειάζονται 2 χρόνια πιστοποιημένης προϋπηρεσίας ή 2 χρόνια απόκτησης του Πτυχίου Τ.Ε.?
  7. Παιδιά έχω ψάξει άπειρες ώρες και ακόμα δεν έχω βγάλει πλήρη συμπεράσματα. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να γίνω Ενεργειακός Επιθεωρητής. Να κάνω τα σεμινάρια και να δώσω εξετάσεις στο ΤΕΕ για να γίνω πιστοποιημένος. 2 χρόνια αποδεδειγμένης προϋπηρεσίας ή 2 χρόνια απόκτησης του Πτυχίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Μου έγινε μία πρόταση για εργασία στο Γιοχάνεσμπουργκ. Από ένα πρόχειρο σοφάρισμα κατάλαβα ότι τα πράγματα εκεί δεν είναι και τόσο ρόδινα. Υψηλή εγκληματικότητα κλπ. Θα ήθελα αν κάποιος έχει πάει εκεί να πει τη γνώμη του. Πως είναι η ζωή εκεί από θέμα επικινδυνότητας, διαβίωσης και αν το κόστος ζωής είναι ακριβότερο ή φθηνότερο από την Ελλάδα. Σε περίπτωση που πάει κάποιος εκεί μπορεί να μεταφέρει εδώ τα ένσημά του? Από θέμα φορολογίας τι παίζει? Ευχαριστώ.
  9. Δεν ξέρω αν το κατασκευάσει κανείς μόνος του θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Επειδή παρακολούθησα λίγο την κατασκευή του παρατήρησα κάτι αγωγούς και κάποια διαφράγματα στο εσωτερικό του. Επιπλέον για να υπερνικηθεί η πτώση πίεσης που προκαλούν αυτά καθώς και ο αγωγός που "φέρνει" τον αέρα από έξω θα πρέπει το μοτέρ να είναι κατάλληλα επιλεγμένο και ρυθμισμένο ώστε να τροφοδοτεί τον απαραίτητο αέρα χωρίς όμως να γίνεται ενοχλητικό στο "αυτί". Αν κάποιος το μελετήσει πολύ ίσως να τα καταφέρει. Το είχα σκεφτεί και εγώ να το φτιάξω μόνος μου αλλά μετά από μία κουβέντα που είχα με τους κατασκευαστές του μου έδωσαν να καταλάβω ότι δεν παίρνουν απλά σίδερα και τα κολλάνε.
  10. Παιδιά εγώ έχω βάλει αυτό http://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%91%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF-%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%8D-FirePlus/174524009318550 Δουλεύει άψογα! Ποιοτικά αλλά και αισθητικά είναι το best value for money που μπορεί να έχει κάποιος. Λειτουργεί διαφορετικά από τα υπόλοιπα αερόθερμα και γι'αυτό πιστεύω έχει και καλύτερη απόδοση. Αν διαβάσετε μέσα εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.