Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

JIM1006

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  1. Καλησπερα σας θα ηθελα - οποιος βεβαια εχει ορεξη να με βοηθησει να βρω ενα αξιοπιστο σεμιναριο για τα φωτοβολταϊκα συστηματα μελετη και εγκατασταση. Αν γνωρισει καποιος μεσα στον ιουλιο ή αυγουστο θα ειναι οτι καλυτερο γιατι με αυτο τον τροπο θα εχω και προαγωγη βοηθατε το λοιπον. ευχαριστω εκ των προτερων Δημητρης ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  2. Καλησπερα σε ολους Δεν θελω να γινω κουραστικος απλα θα ηθελα να ενημερωθω για ενα πολυ σημαντικο - για μενα - θεμα. Λοιπον, ανακαινιζω το σπιτι μου το οποιο ειναι κατασκευη του 1984 και σκεφτομαι να το ενωσω εσωτερικα με ενα δωματιο το οποιο βρισκεται ακριβως απο επανω στον χωρο της ταρατσας, με εσωτερικη σκαλα. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο που σκεφτομαι ,δηλ να ανοιοξω μια τρυπα στην πλακα για να δημιουργησω την εσωτερικη σκαλα, θα εχει προβλημα το κτηριο? Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην σας κουρασα Ευχαριστω εκ των προτερων Δημητρης Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.