Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

losle

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

losle's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σου τα παραθέτω ξεκάθαρα: 1. Μικτό βάρος ρυμουλκού 2950 kg. 2. Μικτό βάρος μπαγκαζιέρας (μεταχειρισμένη ιδιοκατασκευή) 350 kg. Αποκλείουν την περίπτωση να βγάλουν σημείωμα ρυμούλκησης λόγω του ότι είναι ΦΙΧ επαγγελματικό.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Μου αποκλείουν κατηγορηματικά σε δυο διευθύνσεις την άδεια έλξης ρυμουλκούμενου έως 750 kg σε επαγγελματικό ΦΙΧ<3500 χλγ. Αναφέροντάς τους το νόμο (Β707 1991) μου απαντούν ότι ισχύει μόνο για τα ΦΙΧ>3500 χλγ (Κεφάλαιο Ε, παράγραφος 7). Επιπλέον με παραπέμπουν στο Β2229 του 1999, λέγοντας ότι επιτρέπεται μόνο σε ειδικοποιημένα ρυμουλκούμενα και στους αγρότες (?). Astrah, τι ακριβώς εννοείς. Έχεις βγάλει κάποια τέτοια άδεια? Ο πελάτης έχει εστιατόριο και θέλει να μεταφέρει εμπορεύματα και πράγματα που ανήκουν στο εστιατόριο. Όχι λέμβο, όχι σκάφος αναψυχής, όχι το ψυγείο της κόρης του. Δηλαδή είναι υποχρεωμένος να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.