Μετάβαση στο περιεχόμενο

body125z

Core Members
  • Περιεχόμενα

    224
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Πληρωμές ΤΣΜΕΔΕ - ΕΤΑΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

body125z's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

39

Φήμη στην κοινότητα

  1. This advert is COMPLETED!

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ Χωροβάτης TopCon AT-B4A με τρίποδα αλουμινίου και σταδία 5 μέτρων Αγορά Αύγουστο 2019 από TreeComp Θεσσαλονίκης Αχρησιμοποίητος στο κουτί του Τιμή 150Ε -TO MHXANHMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ- O εξοπλισμός βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών.

    150 €

  2. Υπολειπόμενος Χρόνος: 24 days and 3 ώρες

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γεωδαιτικό GNSS SatLAb SL 600 Aγορά από GeoSense Θεσσαλονίκης Σεπτέμβριο 2017 Πλήρως λειτουργικός μαζί με χειριστηριό του και στυλαιό 2,5μ από ανθρακόνημα Τιμή 2000Ε -TO MHXANHMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ- O εξοπλισμός βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών. Click link για Λεπτομέρειες προϊόντος

    2.000 €

  3. This advert is COMPLETED!

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Γεωδαιτικό Σταθμό TopCon ES 65 Aγορά από TreeComp Θεσσαλονίκης Σεπτέμβριο 2017 Πλήρως λειτουργικός μαζί με τρίποδα TopCon Αλουμινίου και Στυλαιό 2,5μ Τιμή 1900Ε O εξοπλισμός βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών.

    1.900 €

  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ Χωροβάτης TopCon AT-B4A με τρίποδα αλουμινίου και σταδία 5 μέτρων Αγορά Αύγουστο 2019 από TreeComp Θεσσαλονίκης Αχρησιμοποίητος στο κουτί του Τιμή 190Ε -TO MHXANHMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ- O εξοπλισμός βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών.

    190 €

  5. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γεωδαιτικό GNSS SatLAb SL 600 Aγορά από GeoSense Θεσσαλονίκης Σεπτέμβριο 2017 Πλήρως λειτουργικός μαζί με χειριστηριό του και στυλαιό 2,5μ από ανθρακόνημα Τιμή 2500Ε -TO MHXANHMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ- O εξοπλισμός βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών.

    2.500 €

  6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Γεωδαιτικό Σταθμό TopCon ES 65 Aγορά από TreeComp Θεσσαλονίκης Σεπτέμβριο 2017 Πλήρως λειτουργικός μαζί με τρίποδα TopCon Αλουμινίου και Στυλαιό 2,5μ Τιμή 1900Ε O εξοπλισμός βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών.

    1.900 €

  7. το έχω το πρόγραμμα από εποχή cadsdtopo.. άξιος ο κ. Δεσύλλας και το team του! μη με περιλάβετε στους κληρωθέντες 😀
  8. Πέρασα από ΔΠΘ.. Συγκοινωνιακά επιλέγαμε ως επί το πλείστον γιατί ήταν πιο χαλαρά.. τότε Δομοστατικά όσοι τους εξίταρε το μπετό και το σίδερο.. θεωρούνταν πιο διαβαστερός τομέας Υδραυλικά ήταν κυρίως για αυτούς που ήθελαν το διαφορετικό και τους εξίταρε το υγρό στοιχείο (ακόμη δε θεωρούνταν και δύσκολος τομέας) Γεωτεχνικά στη σειρά μου πήγαν τρεις και ο κούκος... (εκείνη τη χρονιά - οπότε δεν έχω άποψη). Αν επέλεγα σήμερα ίσως πήγαινα δομοστατικά... Αν έχεις κατά νου κάποιο μεταπτυχιακό στο ΔΠΘ θα σε βοήθαγε και στην επιλογή σου και σε ποιο τομέα να πας στο 4 έτος Σε γενικές γραμμές Ελλάδα ψωμί θα βγάλεις από αυθαίρετα, ταυτότητες, ΠΕΑ, Εξοικονομώ κλπ... Αν έχουν κάνει κατευθύνσεις και σε αυτά στο ΔΠΘ ακόμη καλύτερα!! Καλή επιτυχία σε οτι και να επιλέξεις
  9. σε μια νεκρανάσταση του ζητήματος (επειδή σκάλωσα και γω στο θέμα απαίτησης προσώπου σε κοινόχρηστο χώρο με τα μήκη που αναφέρει στο 401 Δ του 1979), ξεκάθαρα στο ΦΕΚ 138Δ του 81 στο άρθρο 19 αναφέρει 'οι διατάξεις του 401Δ καταργούνται από την ημέρα ψήφισης του 138Δ'... οπότε πως να απαιτείται πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο στα κατά παρέκκλιση οικόπεδα - και πόσο μάλλον με τα μήκη που αναφέρει στο 401Δ) ενώ η εν λόγω διάταξη έχει καταργηθεί...λέω εγώ τώρα..
  10. η εμπειρία των 2 ετών που ζητάνε στην ουσία είναι να ξέρεις πάνω κάτω τα βασικά σε μια επίβλεψη, αν έχεις κάνει κάποια πρακτική ή κανά δύο καλοκαίρια σε κανένα συνάδελφο δίπλα, θα έχεις αυτή την αρχική εμπειρία που χρειάζεται... τα νησιά τα ανέφερα γιατί εκεί συνήθως βγαίνουν και αρκετές άδειες όσο αφορά σεμινάρια για αυθαίρετα, σα θεωρία καλά θα είναι, αλλά αν δεν ανακατευτείς στην πράξη με αυθαίρετα (όπου και κάθε περίπτωση είναι και με τα ιδιαίτερά της) και αν δε συνδυάσεις τις θεωρητικές γνώσεις, με το υλικό που έχει μαζευτεί εδώ στο φόρουμ και τις ερωτοαπαντήσεις του ΤΕΕ Πελοποννήσου (που ως επί το πλείστο δίνουν κάποιες καλές κατευθυντήριες γραμμές) μόνο τότε θα καταφέρεις να μπεις στο κλίμα των αυθαιρέτων..
  11. ξεκινάς σε κάποιο γραφείο (ακόμη και εκτός της περιοχής σου π.χ. σε νησί κλπ) ως χαμάλης-μηχανικός με 6 έως 10 εκατοστάρικα (αν και πιστεύω τα 6 είναι ψίχουλα) και μόλις πατήσεις λίγο στα πόδια σου, ανοίγεις δικό σου γραφείο (αυτά για Ελλάδα και με κανένα συγγενή μηχανικό στο background). για εξωτερικό ας πούνε οι συνάδελφοι που έχουν εμπειρία...
  12. Αυτοαπαντώ στο παραπάνω: Με επικοινωνία στο ΤΕΕ βασίζουν την ημ/νια της 9/12/2022 ως εξής: Συνεπώς μόνο με νέα νομοθετική ρύθμιση ξανά τα Κατηγορία 5 σε περιοχές εκτάκτου ανάγκης...
  13. Συνάδελφοι επειδή κάπου έχω αναγνώσει ακόμη και στις ερωτοαπαντήσεις του ΤΕΕ πως Κατηγορία 5 για περιοχές στις οποίες κηρυχθησαν ως έκτακτης ανάγκης μπορούν να υπαχθούν αυθαίρετα μέχρι της 24.3.2023, βλέπω οτι σε προσπάθεια υπαγωγής περιοχής που κηρύχθηκε το 2021 σε έκτακτη ανάγκη το σύστημα της πλατφόρμας αυθαιρέτων βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Δε ξέρω που το βασίζει αλλά έτσι λειτουργεί η πλατφόρμα των αυθαιρέτων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.