Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

josef85

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Aττικη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

josef85's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοι συνάδελφοι, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Ασχολούμαι με ένα γραφείο 20 τ.μ τακτοποιημένο,πίσω απο το οποιο υπάρχει χώρος 2 στρεμματα περίπου για καλλιέργειες.Ο χωρος αυτός ειναι καλυμμένος με λαμαρίνα(για τις αναγκες των καλλιεργειων) και δεν πρόκειτε να ηλεκτροδοτηθει. Αν κάποιος γνωρίζει θα ηθελά να με ενημερώσει σχετικά με τα δημοτικά τέλη που πρόκειτε να πληρωθούν.Το οικόπεδο είναι ενιαίο αλλα στεγασμένος χώρος είναι μονο τα 20 τ.μ.Επίσης η επαγγελματική στέγη αφορά εργασίες γεωπόνου. Ευχαριστώ.
  2. Αγαπητοι συναδελφοι, μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει, πως αναγνωριζεται η προυπηρεσια 2 ετων στις κατασκευες κτιριων; Γενικα ξερω οτι τα ενσημα ειναι ενας τροπος αποδειξης...Υπαρχει καποιος αλλος; Ευχαριστω.
  3. Γεια σας συναδελφοι, Μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει ΚΑΔ στο προγραμμα υποστηριξης νεων επιχειρησεων του ΕΣΠΑ, που να αφορα ''κατασκευες δικτυων υδρευσης η αποχετευσης''; Επισης θα ηθελα να μαθω αν ισχυει ΑΚΟΜΑ η συμμετοχη των πτυχιουχων ΤΕ εργων υποδομης στις δημοπρατησεις, τρια χρονια μετα τη ληψη του πτυχιου. Ευχαριστω
  4. Τι σημαινει αυτο πρακτικα και πως γινετε η εγγραφη σε ενα ευρωπαικο επιμελητηριο δηλ. ποιες οι προυποθεσεις???
  5. Ευχαριστω για τις συμβουλες,αυτο κανω ηδη απλα ηθελα να μαθω αν μπορω να κανω κατι μονος.Βεβαια στην πορεια πιστευω θα βγαλω ακρη... Καλη συνεχεια!!!
  6. Γεια σας συναδελφοι!Μπορει να μου πει καποιος μηχανικος εργων υποδομης τε αν γινετε να σταθει μονος στο ελευθερο επαγγελμα?Πιο συγκεκριμενα ζηταω να με ενημερωσετε αν υπαρχει καποιος αποφοιτος του συγκεκριμενου τμηματος που ανοιξε γραφειο και αν ναι με τι ασχολειτε?Θα ελεγα τι υπογραφει αλλα δεν θα ηθελα να αρχισει το δουλεμα...Οποιος αποφοιτος ε/υ ξερει κατι ας απαντησει Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.