Μετάβαση στο περιεχόμενο

alexandros75

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

alexandros75's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά ο εμπορος μου είπε ότι ήταν MFC δηλαδή όντως μελαμινικό αλλά καλής ποιότητας και μεγάλου πάχους επίστρωσης και και... Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να μου το έχουν εξηγήσει καλύτερα και ότι ήταν λάθος του υπαλλήλου ο οποίος θα έπρεπε να με είχε ενημερώσει ακριβώς. Συζητήσαμε για το τι μπορούμε να κάνουμε τώρα, και του πρότεινα να κάνουμε μια ανατιμολόγηση για να μην μπαίνουμε τώρα σε καινούριες διαδικασίες και δουλείες για αντικατάσταση. Παρότι μου είπε ότι η τιμολόγηση έχει γινει με βάση το συγκεκριμένο υλικό δέχτηκε. Τελικά μου έκοψε ένα 12% περίπου από την συνολική τιμή(σ.σ. δεν είναι όλα τα πορτάκια αυτού του τύπου) και θα μου δώσει και μια εγγύηση για την κουζίναι για 10 χρόνια. Το συμπέρασμα είναι ότι από όπου ψωνίζετε φροντίζετε να παίρνετε μια αναλυτική προσφορά με τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να ξέρετε τι σας γίνεται...
  2. Ερώτηση γιατί έχω μπλέξει ολίγον. Θέλησα να φτιάξω μια κουζίνα για το καινούριο μας σπίτι. Πήρα διάφορες προσφορές από μαγαζιά και επιπλοποιούς, πάντα διαλέγοντας σαν υλικό τον βακελίτη. Τελικά διάλεξα την προσφορά ενός σχετικά "γνωστού" μας ο οποίος μας έκανε και την καλύτερη τιμή και μας την έφτιαξε. Ύστερα από μερικές μέρες ήρθε στο σπίτι ένας άλλος γνωστός από τον οποίο είχα πάρει επίσης προσφορά(ακριβότερη όμως) και είδε την κουζίνα. Τον ρώτησα την γνώμη του και βλέποντας κάτι κομμένα κομμάτια μου είπε ότι το υλικό δεν είναι βακελίτης αλλά μελαμίνη! Εγώ πήρα το κομμάτι αυτό και πήγα στην εταιρεία που ξέρω ότι εισάγει αυτά τα πορτάκια. Εκει μου είπαν ότι είναι μελαμίνη με επένδυση φορμάικας και όταν του είπα ότι κάποιος επιπλοποιός μου το πούλησε για βακελίτη άρχισε να μου τα μασάει και να μου λέει διάφορα κουλά του στυλ "πως να σου εξηγήσω τώρα τι είναι το ένα και τι το άλλο " και "δεν έχουν μεγάλες διαφορές" και κάτι τέτοια... Το θέμα είναι πως μπορώ εγώ να είμαι καλυμμένος όταν πάω στον έμπορο που μου έφτιαξε την κουζίνα και να μην παίξουμε την κολοκυθιά "ειναι μελαμίνη, όχι είναι βακελίτης"... Μπορώ να κάνω upload φωτογραφία τομής εάν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να το διακρίνει. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.