Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nekou

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.913 profile views

nekou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άρα από ότι καταλαβαίνω μπορώ να εκδόσω πεα γιατί η μελέτη στατικής επάρκειας έγινε για την τακτοποίηση του αυθαιρέτου. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι .Να ρωτήσω και εγώ κάτι το οποίο δεν μου είναι ξεκάθαρο. Σε κτίριο που έκανα τακτοποίηση αυθαιρέτου και στα πλαίσια της τακτοποίησης έκανα και μελέτη στατικής επάρκειας γνωρίζετε αν μπορώ να εκδόσω πεα που θα το χρησιμοποιήσω για την ηλεκτρονική ταυτότητα του κτιρίου ή υπάρχει ασυμβίβαστο?
  3. Δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να είναι σωστός ο προυπολογισμός στο έντυπο παρεμβάσεων
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Επειδή είναι μετά το 1975 και προ του 1983 πάει κατηγορία 2 και αν ΄το βάλω όλο σαν αυθαίρετο το πρόστιμο πάει γύρω στα 1100 ευρω και είμαι λίγο διστακτική. Αν θελήσουν να βγάλουν άδεια μικρής κλίμακας πρέπει να το εντάξω ολόκληρο στο Ν 4495/17?
  5. Καλημέρα συνάδελφοι. Εχω περίπτωση αυθαιρέτου εντός σχεδίου (Ιλιον) που είχε υπαχθεί στο Ν 720/77 που ένα τμήμα του είχε πάρει τίτλο οριστικής εξαίρεσης από κατεδάφιση με την δεύτερη δήλωση που έκαναν στον Ν720/77 ενώ το μεγαλύτερο τμήμα του κτιρίου τότε ήταν ρυμοτομούμενο λόγω ότι στο σχέδιο θα γινόταν διαπλάτυνση της οδού, πήρε μόνο προσωρινό τίτλο μη κατεδάφισης. Αργότερα το 1989 αιτήθηκαν για Γ΄φάση του αυθαιρέτου και η πολεοδομία την απέρριψε επειδή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις εξαίρεσης από κατεδάφιση. Σήμερα έρχομαι να δώσω βεβαίωση νομιμότητας και βρίσκω κάποιες αυθαιρεσίες (μεγαλύτερη διάσταση από αυτη της δήλωσης Ν720/77 και κλείσιμο της σκάλας που ανέβαινε στον Α΄όροφο. Επίσης σήμερα έχει αλλάξει το ρυμοτομικό και δεν προβλέπεται διαπλάτυνση της οδού άρα δεν ρυμοτομείται το σπίτι. Το ερώτημα μου είναι αν στο Ν 4495/17 θα δηλώσω και το τότε ρυμοτομούμενο τμήμα ως αυθαίρετο και αν θα το δηλώσω χωρίς άδεια στο σύστημα.
  6. Και εγώ τα περίμενα από Μεγάλη Πέμπτη αφού είχα ενεργοποιηθεί στις 12/4 αλλά ευτυχώς μόλις τώρα πήρα τα 400. Οπότε λίγο υπομονή και όλοι θα τα πάρουμε!!!
  7. Και εγώ στην ίδια μοίρα με σένα είμαι συνάδελφε. Επικοινώνησα με το ΚΕΚ το έχουν στείλει από 12/04 μου έχουν στείλει και το αποδεικτικό της υποβολής και είναι όλα σωστά αλλά από λεφτά τίποτα ακόμα. Μου είπαν ότι το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους 3 στο ιδιο ΚΕΚ . Η τράπεζα που έχω δηλώσει είναι ΕΘΝΙΚΗ
  8. Και εγω συνάδελφε αυτή την πλατφόρμα χρησιμοποιώ και κολλάει απίστευτα από χτες που ξεκίνησα. Το ΚΕK που συνεργάστηκα στο email με τους κωδικούς που μου έστειλε μου έγραψε για ζητήματα λειτουργίας της πλατφόρμας να μιλήσω απευθείας με το Help Desk του παρόχου της πλατφόρμας στα τηλέφωνα 210 3801129-130 ή να στειλω email: [email protected]
  9. nekou

    Νόμος 4495/2017

    Αξιέπαινη η δουλειά σου. Χίλια μπράβο συνάδελφε!!!
  10. nekou

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστούμε πολύ συνάδελφε για την προσφορά σου
  11. ppanag δηλαδή μου λες αν κατάλαβα καλά, να ξανανεβάσω 1) το παλιό παράρτημα III (έντυπο πρότασης παρεμβάσεων) 2) το έντυπο καταγραφής παρεμβάσεων πάλι και 3) διορθωμένο το παράρτημα III (χωρίς τέντες). Ομως το παραρτημα III είναι έντυπο πρότασης παρεμβάσεων βάσει του 1ου ΠΕΑ το οποίο όμως δεν ανακαλώ για να φτιάξω νεο χωρίς τις τέντες. Απλά να το τρεξω σαν σενάριο χωρίς τις τέντες και να αλλάξω την αναγραφόμενη στο έντυπο υπολογιζόμενη ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας?
  12. Καλημέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής: Εχω περίπτωση στο εξοικονομώ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΟ με αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης, γράφοντας μου Γενικό Σχόλιο Αξιολόγησης Κατόπιν διενέργειας ελέγχου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Οδηγό του Προγράμματος, παρακαλούμε να αναρτήσετε τα ζητούμενα δικαιολογητικά στην αίτησή σας. Δαπάνες / Παραστατικά / Έξοδα Παραστατικά , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε το έντυπο παρεμβάσεων υπογεγραμμένο από τον αιτούντα, ή και τον Ενεργειακό Επιθεωρητή και συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία (αναλόγως) Εγω έχω ανεβάσει το έντυπο καταγραφής παρεμβάσεων πλήρως συμπληρωμένο αναλυτικά και υπογεγραμμένο και μπορώ να το ανοιξω το αρχείο και να το δω στην πλατφόρμα κανονικά όπως το είχα στείλει. Ομως έγινε αλλαγή σχετικά με την αρχική πρόταση παρεμβάσεων (δεν τοποθετήθηκαν οι τέντες ) και παρατηρώ πως το έντυπο της πρότασης των παρεμβασεων που είναι αναρτημένο στο σύστημα δεν ανοίγει για να το δω. Δεν ξέρω τι φταίει . Μήπως πρέπει να αναρτήσω ξανά το αρχικό έντυπο πρότασης παρεμβάσεων και το έντυπο καταγραφής παρεμβάσεων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.