Μετάβαση στο περιεχόμενο

MOUGGOLIAS

Members
 • Περιεχόμενα

  56
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Σχετικά MOUGGOLIAS

 • Κατάταξη:
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΠΑΤΡΑ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. (Aπό μεταφορά. Pavlos33) Καλησπέρα, θα ήθελα μία πληροφορία. Έχει γίνει τακτοποίηση ημιϋπαιθρίων με τον νόμο 3843/10. Έχουν πληρωθεί τα πρόστιμα μέσα στα χρονικά περιθώρια ισχύος του νόμου. Όμως ποτέ δεν πήγε ο ιδιοκτήτης να πάρει την τελευταία σφραγίδα περαίωσης της διαδικασίας. Τι μπορεί να γίνει τώρα;
 2. Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Έχω ακίνητο - χρήση γηπέδου ποδοσφαίρου (ιδιοκτησία ΕΤΑΔ και ιδιώτη). Υπάρχουν αυθαίρετα κτίσματα αποδυτηρίων. Υπάρχει ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΈΔΙΟ το οποίο ρυμοτομεί την ιδιοκτησία. Μπορώ να το ρυθμίσω?
 3. Καλησπέρα, σε άδεια μικρής κλίμακας περίφραξης οικοπέδου με συρματόπλεγμα, ποιό πίνακα χρησιμοποιώ για να βγάλω τα απαιτούμενα ένσημα? Ο πίνακας 3 δεν είδα να έχει παρόμοια εργασία.
 4. Καλησπέρα, για την γνωμοδότηση Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για την κατεδάφιση κερκίδων αθλητικού κέντρου (είναι κοντά στην θάλασσα), ποιά δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσω? Ευχαριστώ πολύ
 5. Ευχαριστώ πολύ ΚΑΝΑ. Στην ΥΔΟΜ Πάτρας οι γνώμες διϊστανται.
 6. Καλησπέρα. την βοήθειά σας. Άδεια του 2010 σε ισχύ λόγω των γνωστών παρατάσεων. Η οικοδομή είναι στα χτισίματα. Ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να τροποποιήσει κάποια διαμερίσματα και να προχωρήσει και σε αλλαγή μηχανικου λόγω θανάτου. Η οικοδομική άδεια αναθεωρείται με το ΝΟΚ ή με το ΓΟΚ σύμφωνα με το οποίο είχε εκδοθεί? Επιθυμεί την αναθεώρηση με ΝΟΚ για να εκμεταλλευτεί την δόμηση από τα κλιμακοστάσια.
 7. MOUGGOLIAS

  Tεχνικός ασφαλείας

  Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα ΓΕΕΚ ( εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου)? Επίσης οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε ποιά κατηγορία υπάγονται? Πρόκειται για μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται και διεθνείς αγώνες.
 8. Η εγγραφή πτυχιούχου ΑΕΙ, αρχιτέκτονα μηχανικού, απαιτεί παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων?
 9. MOUGGOLIAS

  Tεχνικός ασφαλείας

  Πτυχιούχος ΑΕΙ με 20 χρόνια εμπειρίας. προκειμένου να προσληφθεί ως τεχνικός ασφαλείας, χρειάζεται να παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης για να εγγραφεί στο Μητρώο Τ.Α.?
 10. Για άδεια κατεδάφισης αθλητικής εγκατάστασης (κολυμβητήριο) μετά το 1955, ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία βρίσκεται πρόσωπο σε παραλιακή οδό, σίγουρα απαιτείται Σ.Α. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι θα πρέπει να περιλαμβάνει ο φάκελος που θα υποβάλλω για έγκριση στο Σ.Α.?
 11. Καλημέρα, την βοήθειά σας. Ισόγεια κατοικία με υπόγειο που εκτός κάποιων μικρών αυθαιρεσιών, έχει εφαρμοσθεί άλλη στατική μελέτη από την προβλεπόμενη στην άδεια. Η άδεια είναι του 1996. Πως το αντιμετωπίζω? Πως το δηλώνω στον νόμο?
 12. Καλημέρα, την βοήθειά σας. Ισόγεια κατοικία με υπόγειο που εκτός κάποιων μικρών αυθαιρεσιών, έχει εφαρμοσθεί άλλη στατική μελέτη από την προβλεπόμενη στην άδεια. Η άδεια είναι του 1996. Πως το αντιμετωπίζω? Πως το δηλώνω στον νόμο?
 13. Επανέρχομαι σε μία ανάρτησή μου μήπως και κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Ιδιωτική αθλητική εγκατάσταση εκτός σχεδ'ιου με οικοδομική άδεια, που περιλαμβάνει α)κτήριο Α κυλικείο και β)κτήριο Β αποδυτήρια. Υπάρχουν οι εξής αυθαιρεσίες. 1./ Το κτήριο Α έχει αλλάξει θέση χωρίς αλλαγή διαστάσεων - εμβαδού, έχει υπερυψωθεί και έχει δημιουργηθεί αυθαίρετα υπόγειο και έχει τοποθετηθεί σε απόσταση <15,00μ. που απαιτείται, από τον δρόμο και από τα πλάγια όρια 2./ Το κτήριο Β έχει αλλάξει θέση κατά 1,00μ. παραβιάζοντας και αυτό τις πλάγιες αποστάσεις (ακριβώς κατά 1,00μ.) Οι απαντήσεις που έχω πάρει από συναδέλφους και Υπηρεσίες διϊστανται. Ξεκινούν από απλή δήλωση αυθαιρεσιών κατά τ.μ. και παραβίαση αποστάσεων, και φθάνουν μέχρι την δήλωση του συνόλου σε κατ. 5 χωρίς οικοδομική άδεια. Δηλαδή πρόστιμα που ξεκινούν από 5000,00ευρώ περίπου και φθάνουν στα 19.000,00ευρώ
 14. Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας για να αντιμετωπίσω το παρακάτω: Ιδιωτική αθλητική εγκατάσταση με οικοδομική άδεια, που περιλαμβάνει α)κτήριο Α κυλικείο και β)κτήριο Β αποδυτήρια. Υπάρχουν οι εξής αυθαιρεσίες. 1./ Το κτήριο Α έχει αλλάξει θέση χωρίς αλλαγή διαστάσεων - εμβαδού, έχει υπερυψωθεί και έχει δημιουργηθεί αυθαίρετα υπόγειο και έχει τοποθετηθεί σε απόσταση 14,00μ. από τον δρόμο. (<15,00μ. που απαιτείται). 2./ Το κτήριο Β έχει αλλάξει θέση κατά 1,00μ. παραβιάζοντας και αυτό τις πλάγιες αποστάσεις (ακριβώς κατά 1,00μ.) Παρακαλώ για ....... τα φώτα σας.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.