Jump to content

MOUGGOLIAS

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About MOUGGOLIAS

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΠΑΤΡΑ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ερώτημα δυσκολάκι για εμένα. Άδεια ανοιχτων αθλητικών εγκαταστάσεων. Γήπεδα αθλημάτων άμμου. Απαιτούνται έτοιμες μεταλλικές κατασκευές για αποδυτήρια κ.λ.π. Κερκίδες μεταλλικές και κατασκευή τέντα + μεταλλική 1200τ.μ. για εστιατόριο (με κουζίνα). Πως υπολογίζω τις αμοιβές. Η εγκατάσταση είναι σχετικά μεγάλη γιατί υπάρχουν να σκεφτείτε 4000,00τ.μ. κερκίδων μεταλλικών.
 2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ, ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ? Η χρήση κεφαλαίων δεν επιτρέπεται. Επίλεξε «επεξεργασία» και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
 3. (Aπό μεταφορά. Pavlos33) Καλησπέρα, θα ήθελα μία πληροφορία. Έχει γίνει τακτοποίηση ημιϋπαιθρίων με τον νόμο 3843/10. Έχουν πληρωθεί τα πρόστιμα μέσα στα χρονικά περιθώρια ισχύος του νόμου. Όμως ποτέ δεν πήγε ο ιδιοκτήτης να πάρει την τελευταία σφραγίδα περαίωσης της διαδικασίας. Τι μπορεί να γίνει τώρα;
 4. Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Έχω ακίνητο - χρήση γηπέδου ποδοσφαίρου (ιδιοκτησία ΕΤΑΔ και ιδιώτη). Υπάρχουν αυθαίρετα κτίσματα αποδυτηρίων. Υπάρχει ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΈΔΙΟ το οποίο ρυμοτομεί την ιδιοκτησία. Μπορώ να το ρυθμίσω?
 5. Καλησπέρα, σε άδεια μικρής κλίμακας περίφραξης οικοπέδου με συρματόπλεγμα, ποιό πίνακα χρησιμοποιώ για να βγάλω τα απαιτούμενα ένσημα? Ο πίνακας 3 δεν είδα να έχει παρόμοια εργασία.
 6. Καλησπέρα, για την γνωμοδότηση Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για την κατεδάφιση κερκίδων αθλητικού κέντρου (είναι κοντά στην θάλασσα), ποιά δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσω? Ευχαριστώ πολύ
 7. Ευχαριστώ πολύ ΚΑΝΑ. Στην ΥΔΟΜ Πάτρας οι γνώμες διϊστανται.
 8. Καλησπέρα. την βοήθειά σας. Άδεια του 2010 σε ισχύ λόγω των γνωστών παρατάσεων. Η οικοδομή είναι στα χτισίματα. Ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να τροποποιήσει κάποια διαμερίσματα και να προχωρήσει και σε αλλαγή μηχανικου λόγω θανάτου. Η οικοδομική άδεια αναθεωρείται με το ΝΟΚ ή με το ΓΟΚ σύμφωνα με το οποίο είχε εκδοθεί? Επιθυμεί την αναθεώρηση με ΝΟΚ για να εκμεταλλευτεί την δόμηση από τα κλιμακοστάσια.
 9. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα ΓΕΕΚ ( εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου)? Επίσης οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε ποιά κατηγορία υπάγονται? Πρόκειται για μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται και διεθνείς αγώνες.
 10. Η εγγραφή πτυχιούχου ΑΕΙ, αρχιτέκτονα μηχανικού, απαιτεί παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων?
 11. Πτυχιούχος ΑΕΙ με 20 χρόνια εμπειρίας. προκειμένου να προσληφθεί ως τεχνικός ασφαλείας, χρειάζεται να παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης για να εγγραφεί στο Μητρώο Τ.Α.?
 12. Για άδεια κατεδάφισης αθλητικής εγκατάστασης (κολυμβητήριο) μετά το 1955, ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία βρίσκεται πρόσωπο σε παραλιακή οδό, σίγουρα απαιτείται Σ.Α. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι θα πρέπει να περιλαμβάνει ο φάκελος που θα υποβάλλω για έγκριση στο Σ.Α.?
 13. Καλημέρα, την βοήθειά σας. Ισόγεια κατοικία με υπόγειο που εκτός κάποιων μικρών αυθαιρεσιών, έχει εφαρμοσθεί άλλη στατική μελέτη από την προβλεπόμενη στην άδεια. Η άδεια είναι του 1996. Πως το αντιμετωπίζω? Πως το δηλώνω στον νόμο?
 14. Καλημέρα, την βοήθειά σας. Ισόγεια κατοικία με υπόγειο που εκτός κάποιων μικρών αυθαιρεσιών, έχει εφαρμοσθεί άλλη στατική μελέτη από την προβλεπόμενη στην άδεια. Η άδεια είναι του 1996. Πως το αντιμετωπίζω? Πως το δηλώνω στον νόμο?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.