Μετάβαση στο περιεχόμενο

bigsofos10

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bigsofos10's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, ήθελα να συμπληρώσω μια αίτηση ηλεκτροδότησης τύπου Β. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα συμπληρωμένο; Οι τιμές για το ρεύμα ζεύξης και το συνφ εκκίνησης πως υπολογίζονται; Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, ξέρει κάποιος ποιές είναι οι επιτρεπόμενες αποστάσεις μεταξύ στύλων Μέσης Τάσης και μεταξύ πυλώνων Υψηλής Τάσης; Υπάρχει κάποιο πρότυπο ή οδηγία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγω κάτι σχετικά..Πήγα για συντήρηση σε πάρκο 100kW το οποίο δεν είχε καθόλου γείωση...πανέλα και βάσεις δε γειωνονταν,ούτε υπήρχε περιμετρική γείωση.Ήταν γειωμένος μόνο ο πινακας.Είναι σωστό τεχνικά είναι αυτο;;. Παρακαλώ, μη δημοσιεύετε το ίδιο ερώτημα σε διαφορετικά topic (μεταφέρθηκαν εδώ όλες οι απαντήσεις). Επίσης, συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Δείτε σχετικά με τα παραπάνω στους κανόνες συμμετοχής
  4. Καταρχήν ευχαριστώ... @Romanos @spygr...Απλά αν ήθελα να τελειώσω πιο γρήγορα το πλύσιμο του πάρκου (1 MW), σκεφτόμουν να πλένω και κατα τη διάρκεια της ημέρας. Πέρα από τα άλατα (πλένω με απιονισμένο νερό), δε ξέρω ποιά διαφορά θερμοκρασίας νερού και πανέλου είναι ανεκτή έτσι ώστε μη προκληθεί κάποια ζημία από συστολοδιαστολές.
  5. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια προδιαγραφή σχετικά με τον θερμοκρασία που πρέπει να έχει το νέρο που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό πανέλων , αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να καθαρίσουμε πρωινές ώρες, ας πουμε 11:00 - 16:00 που η θερμοκρασία των πανέλων είναι περίπου στους 50 C. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ραγίσματος ή αλλοίωσης του υλικού που ενώνει το πανέλο με το αλουμινένιο frame;
  6. Ευχαριστώ! @armenopoulos... καλύπτει και ΑΠΕ, γιατί δεν τις αναφέρει;
  7. Καταρχήν ευχαριστω! Αυτό που ξέρω είναι ότι αδειοδοτεί η Περιφέρεια στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό του έργου, άλλα δε μπόρεσα να το βρώ ούτε στον ν.3851, ούτε στο ν.4014. Το αναφέρω γιατί εκεί παραπεμφθηκα να κοιτάξω.
  8. Σε περίπτωση που ένα αιολικό πάρκο έχει για παράδειγμα 2 Α/Γ εντός μιαςΠεριφέρειες και άλλες 3 εντός μιας γεοτονικής της, ποιά από τις 2 Περιφέρειες αδειοδοτεί; Σε ποιό νόμο αναφέρετε αυτό; Ευχαριστώ
  9. Ήθελε να ρωτήσω πως μπορώ να υπολογίσω τα ανοίγματα που πρέπει να έχω σε χώρο Χ.Τ οικίσκου σε Φ/Β πάρκο 800 kW. Στον χώρο υπάρχουν μόνο οι πίνακες Χ.Τ και AC φορτία που έρχονται από τους inverter. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.