Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nkaras

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αρκαδία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

nkaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τώρα είδα αυτό το θέμα το οποίο έχω κάπως ψάξει. αναφέρω το ιστορικό της έρευνας μου. Πήγα στη Διεύθυνση Γεωργίας του νομού μου και εκεί μου είπαν πως δεν νοείται πρόχειρο κατάλυμα για πτηνά. Τους έδειξα το άρθρο 1 παρ.1 του ν.4056/12 (στον οποίο αναφέρεται το τεύχος του ΤΕΕ για το ΝΟΚ) "Στην έννοια της κτηνοτροφικής εγκατάστασης συμπεριλαμβάνεται η χοιροτροφική και η πτηνοτροφική εγκατάσταση." μου είπαν τότε πως θέλω 4 στρέμματα για άδεια και τους απάντησα πως με 4 στρέμματα χτίζω κατοικία 2 οροφή 200.00 τ.μ + 40 τ.μ. Η/Χ και κάνουν τουρισμό τότε οι κότες μου. ρώτησα "πραγματικά το εννοείται αυτό εφόσον εσείς δίνεται παρέκκλιση για αγροτική αποθήκη 50.00 τ.μ. σε γήπεδα <4.000,00 τ.μ. τότε ο υπάλληλος μου είπε να του φέρω 22 έγγραφα για να μου κάνει τη χάρη να μου δώσει άδεια. τότε διάβασα το τεύχος του ΤΕΕ για το ΝΟΚ και πήγα στο Γραφείο δόμησης με όλα τα έγγραφα που θεωρούσα ότι εζήταγε το τεύχος. εκεί βρήκα έναν προϊστάμενο ο οποίος είχε απορία τι εννοεί το τεύχος εντολή. μετά από ώρα μαζί του κατάληξα στο συμπέρασμα πως ήθελε να είμαι κτηνοτρόφος με γίδια το οποίο να του το βεβαιώσει η διεύθυνση γεωργίας για να μου δώσει την έγγραφη ενημέρωση που είχα πάει και εζήταγα αυτό το πράγμα. νευρίασα τόσο που άφησα μέχρι και το συμβόλαιο του γηπέδου μου εκεί και έφυγα. αύριο πάω σε σεμινάριο του ΝΟΚ και θα το ρωτήσω. αν μου απαντήσουν θα το γράψω. Σήμερα σκεπτόμενος παρατήρησα ότι το κράτος τακτοποιεί πρόχειρες κατασκευές. αδεία για πρόχειρες κατασκευές δεν εκδίδει. δηλαδή έμμεσα σου λέει "κάντο αυθαίρετο και τακτοποίησέ το" ευχαριστώ που διαβάσατε τον πόνο μου.
  2. Έχω αναλάβει την σύνταξη ενός τοπογραφικού οικοπέδου το οποίο έχει εντός του διώροφη κατοικία κατασκευασμένη το 1928. Μέρος της κατοικίας (0.50 μ στη μια γωνία) βρίσκεται εντός της ζώνης παραλίας. σύμφωνα με το νόμο 4014/2011 εμπίπτει στην περίπτωση α παράγραφο 2 του άρθρου 23 του νόμου αλλά και στην περίπτωση δδ παράγραφο 3 του άρθρου 23 επίσης. οι ιδιοκτήτες θέλουν να το μεταβιβάσουν ως γονική παροχή αλλά δεν έχουν συμβόλαια και θα πάνε με την διαδικασία της χρησικτησίας. η συμβολαιογράφος μου ζητάει βεβαίωση. εγώ τι να κάνω? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.