Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

p.moutafis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

p.moutafis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αρθρο 30 1. Δεν απαιτείται οικοδομική άδεια ούτε έγκριση εργασιών μικρής κλίμακαςγια τις εξής εργασίες: στ) συντήρηση και επισκευή στεγών ή δωμάτων χωρίς χρήση ικριωμάτων served and scored
  2. Γεια χαρά σε όλους! Ένας πελάτης μου ζήτησε να αναλάβω τις εργασίες θερμομόνωσης του δώματος ενός ακινήτου. Ψάχνοντας λοιπόν τον Ν.4495 να βρω σε ποια κατηγορία εμπίπτει η θερμομόνωση δώματος και ποιες διαδικασιες πρεπει να ακολοθηθούν βρήκα τα εξής: Αρθρο 29 1. Οικοδομική άδεια απαιτείται: α) ανέγερση, προσθήκη, και επισκευή κτιρίων, ................ 2. Εγκριση εργασιων μικρής κλίμακας απαιτείται: ιθ) τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης ή παθητικών ηλιακών συστημάτων στις εξωτερικές όψεις, κ) συντήρηση και επισκευή στεγών με χρήση ικριωμάτων, κθ) εργασίες τοποθέτησης εξωτερικής θερμομόνωσης ή θερμομόνωση στεγών στο πλαίσιο του προγράμματος "εξοικονομηση κατ' οίκον" Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσαν οι εργασίες τοποθέτησης εξωτερικής θερμομόνωσης να θεωρηθούν "επισκευή κτιρίου". Δεν ισχύει το [2.ιθ] καθώς δεν πρόκειται για όψη, το [2.κ] γιατί δεν θα χρησιμοποιηθούν ικριώματα και το [2.κθ] γιατί δεν συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει τέτοιο περιστατικό; Μήπως μπορεί να προχωρήσει με μια ενημέρωση στην αστυνομία; Sorry for the long post..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.