Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

alex_ze

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by alex_ze

  1. Καλησπέρα, Νεος πολιτικος μηχανικος και μου ανατέθηκε να φτιάξω τεχνική έκθεση σχετικα με επισκευη κτιριου οπου περιληπτικα χρειάζεται περισφιγξη κολώνας και αλλαγή του σοβά στα μπαλκονια του κτιριου. Υπάρχει καποιο πρότυπο τέτοιας τεχνικης εκθεσης? Ευχαριστώ θερμά..δεν έχω κάνει άλλη φορά κάτι τέτοιο
  2. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι νέος πολιτικός μηχανικός με πτυχίο και μεταπτυχιακό απο αγγλία. Επέστρεψα στην ελλάδα μετα την ολοκλήρωση των σπουδών μου,έκανα αιτηση στο ΔΟΑΤΑΠ για αναγνώριση, ξεμπέρδεψα και με τον στρατό και αναζητώ ευκαιρία για πρακτική άσκηση ελλάδα ή αγγλία!
  3. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι νέος πολιτικός μηχανικός με πτυχίο και μεταπτυχιακό απο αγγλία. Επέστρεψα στην ελλάδα μετα την ολοκλήρωση των σπουδών μου,έκανα αιτηση στο ΔΟΑΤΑΠ για αναγνώριση, ξεμπέρδεψα και με τον στρατό και αναζητώ ευκαιρία για πρακτική άσκηση ελλάδα ή αγγλία!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.