Μετάβαση στο περιεχόμενο

thanasis1

Members
  • Περιεχόμενα

    190
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by thanasis1

  1. Πέρσι για το πρόγραμμα εξοικομώ - αυτονομω είχα φτιάξει ΠΕΑ για μονοκατοικία η οποία τελικά δεν εντάχθηκε . Φέτος ο ιδιοκτήτης θέλει να ξανά υποβάλλει αίτηση με άλλο μηχανικό . Εγω του έχω παραδώσει το ΠΕΑ. Θέλει να φτιάξει νέο ΠΕΑ με διαφορετικές παρεμβάσεις . Πρεπει να κάνω ανάκληση στο ΠΕΑ ή φτιάχνει εξ αρχής νέο με το συνάδελφο ο οποιός τόν εχει αναλάβει;
  2. Θα προχωρήσω σε αναβάθμιση του προγράμματος απο Idea 10 NG σε Idea του 2019 τελευταία έκδοση το επόμενο διαστημα .
  3. Δοκίμασε , εγώ το έχω αγορασμένο ( ~25€) το debut video capture
  4. Σύμφωνα με τίς οδηγίες είπαν δέν διαγραφτούν οι νέοι χρήστες . Χθές έκανα εγγραφή 2 νέους χρήστες και επιβεβαίωση το email τους .
  5. Διόρθωσα την αιτιολόγηση για την ανάκληση . Είχε γίνει λάθος συνεννοήση με το ίδιοκτητη , καθώς είχε επιπλέον τετραγωνικά μετρά πέραν της οικοδομικής άδειας και εντάχθηκε με το νόμο αυθαιρέτων .
  6. Έχω ένα Πιστοποιητικό το οποίο θέλω να γίνει ανάκληση , για το λόγο άλλαξαν τα τετραγωνικά μέτρα και η αυθαιρεσία εντάχθηκε πρίν δίαστημα στο νόμο αυθαιρέτων ( είναι πρίν το 2011) . Οι παρεμβάσεις δέν θα αλλάξουν και είχε γίνει προσπάθεια να ενταχθεί και στο β κύκλο εξοικονομώ . Θέλω να το υποβάλλω στο νέο πρόγραμμα εξοικονομώ . Είναι η 1η ανάκληση ΠΕΑ και παρόλο που τους έγραψα αναλύτικα το λόγο μου απορρίψαν τήν ανάκληση με απάντηση ώς εξής :
  7. Λογικά ναι , έτσι όπως το περιγράφουν στίς οδηγίες . Έχω καταλάβει τούς νέους που δέν είχα κάνει ήδη υποβολή στο β κύκλο εξοικονομώ , και έμειναν εκτός . Αυτοί από οτι καταλαβαίνω δέν θέλουν ξανά εγγραφή .
  8. Ήθελα να ρωτήσω , είχαν εκδοθεί 4 ΠΕΑ για 4 ιδιοκτήτες που ήθελαν ένταξη στο β κύκλο του εξοικονομώ . Ωστόσο δέν εντάχθηκαν , θα γίνει εκ νέου αίτηση . Πρέπει να ανακληθούν τα συγκεκριμένα , και να γίνουν νέα για το εξοικονομώ αυτονομώ ; Οι παρεμβάσεις των συγκεκριμένων δέν θα αλλάξουν . Επιπλέον είχα φτιάξει 1 ΠΕΑ για ιδιοκτήτη που θέλει να ενταχθεί στο εξοικονομώ - αυτονομώ πρίν ενεργοποιήσουν τη επιλογή έκδοσης : εξοικονομώ - αυτονομώ στο buildingcert , κάνω και σε αυτό ανάκληση ; Είδα και τίς ανακοινώσεις .
  9. Σύμφωνα με τελικό οδηγό που δημοσιέυσαν οι αιτήσεις θα γίνουν στην πλατφόρμα : https://exoikonomo2020.gov.gr/ Aναμένουμε νεότερα , σίγουρα θα χρειαστεί κωδικοί taxisnet και λογικά και email ιδιοκτήτη , όπου αυτομάτα το σύστημα σου έστελνε μήνυμα για επιβεβαίωση διεύθυνσης .
  10. Ένα οικιακό εκτυπωτή με μελάνια υπάρχει ήδη . Ο συγκεκριμένος θα συνεχίσει να υπάρχει . Θα προτιμούσα ένα πολυμηχάνημα . hp officejet 7900 με Α3 είχα στο παρελθόν και δέν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος στο 1,5 χρόνο χάλασε η κεφαλή του , ήταν ασύμφορη η επισκευή του.
  11. Καλησπέρα Πλέον θα χρειαστώ άμεσα στο γραφείο πολυμηχάνημα εώς Α4 ( Το Α3 εάν και θα με βόλευε ξεφεύγει σε χρήματα) , γιατι με τα μελάνια δέν με συμφέρει , ψάχνω μόνο ασπρόμαυρο , αυτόματη διπλή όψη , scan , fax ( ακόμη χρειάζεται σε δημόσιες υπηρεσίες ) , και καλό θα ήταν και με ethernet καθώς στο χώρο υπάρχουν 2 Η/Υ. Παλιότερα είχα 1 Samsung SCX4521F . Αξίζει να αγοραστεί μεταχειρισμένο ; Εγγυήση δίνουν 6 μήνες . Θα προτιμούσα να παίρνει και συμβατά toner. Μπορώ να διαθέσω εώς και 300€ Σε μερικά μεταχειρισμένα ξεχώρισα : https://www.lexmark.com/el_gr/printer/5074/Lexmark-X364dn https://www.lexmark.com/el_gr/printer/7650/Lexmark-MX611de Υπάρχουν άλλες εταιρείες που να δέχονται και συμβατά αναλώσιμα χωρίς προβλήματα αναγνώρισης ; Ευχαριστώ
  12. Έχει λάβει κανείς ειδοποίηση για επιστροφή χρημάτων ; Όταν είχε γίνει η αίτηση ήμουν εντός τών ΚΑΔ . Αφού έγινε οτι έγινε με τη προχειρότητα τους και σταμάτησε το όλο ζήτημα πρίν 5 ημέρες έλαβα το εξής μήνυμα :
  13. Μπορει το ερώτημα που υποβάλλω να εχει συζητηθει αλλά θέλω την βοήθεια σας. Εχω γήπεδο εκτός σχεδίου( 34 στρ.) με αρτιότητα στον κανόνα. Εχει εκδοθεί σε αυτό οικ. άδεια το2002 με χρήση κατοικίας εμβαδού 75,00 τ.μ. η οποία και κατασκευάστηκε. Στην ιδια χρονική περίοδο ο ιδιοκτήτης προσθέτει αυθαίρετα προσθήκη καθ' υψος και κατ' επέκταση αλλα 150,00τ.μ. (κατοικία) Ειναι δυνατόν με το αρθρο 106/ Ν.4495/17 να εκδοθεί αδεια νομιμοποίησης αφου πληρωθεί πρώτα το σχετικό παράβολο. Η ερώτηση μου είναι εχω την δυνατότητα να εκδόσω την άδεια ως προσθήκη δόμησης αφου πρώτα πάρω ορους δόμησης απο την αρμόδια ΥΔΟΜ, στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 παρ. δ ? Ευχαριστώ. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
  14. Αυτό το έχω , και το ψάχνω. Τα κάνω εξαγωγή με το MyRTK .
  15. Πήρα το Αύγουστο του 2019 το Stonex s9 v3 Είμαι ευχαριστημενος και μπορώ να πώ είναι εύχρηστο με το χειριστήριο που έχει android ( με βοήθησε στήν εκμάθηση ο γιόςμου - σπουδάζει πληροφορική). Το μηχάνημα έχει βγάλει τα χρήματα της αγοράς . Μια ερώτηση πρίν πάρω και τόν αντιπρόσωπο . Κάτω απο σπίτια συνήθως γράφει οτι κλειδώνουν 9-10 δορυφόρους και έχω απόκλιση ελάχιστη, αναλόγως και τις συνθήκες. . Η υποδοχή UHF σε τι θα βοηθήσει εάν πάρω τη κατάλληλη κεραία. Έχει υποδοχή και για GPRS , αλλά την τηλεφώνου τήν έχω στο χειριστήριο πεδίου
  16. Σε παρόμοια περίπτωση είχα ρωτήσει το λογιστή για τα έξοδα. Μου είπε εφόσον δεν είναι επαγγελματικό δέν μπορείς παρά μόνο το 40% με σφραγιδα στην απόδειξη καυσίμων να περνάς. (Η ρύθμιση είναι το Α&Ω του κίτ για να μήν έχεις προβλήματα , και να μάθεις τι τύπο βαλβίδων έχει ο κινητήρας σου, εάν έχεις μηχανικές θα χρειάζεται ρύθμιση -έλεγχο κάθε 30.000 χιλιόμετρα. Αισίως έκανα εγω >150.000 σε 3 χρόνια , με υγραέριο)
  17. Στήν αρχική υποβολή είχα δηλώσει με επαναυπολογισμό . Αλλά επειδή έχω υποβάλει και αίτημα σύνταξης 40% θα έχανα ένα ποσοστό από τη σύνταξη. Οπότε πήγα στα κεντρικά και έκανα αίτηση χωρίς επαναυπολογισμό και σε 2 με 3 εβδομάδες το διόρθωσαν .
  18. Έχεις δίκιο , δημιούργησα λογαριασμό και έγινε υποβολή ρύθμισης και εμφάνισε τη ταυτότητα οφειλής.
  19. Γνωρίζει καποιος πως μπορώ να βρω τη ταυτότητα οφειλης για τις 120 δόσεις; Μέσω του ΕΦΚΑ ,δεν βρήκα άκρη με τους κωδικούς taxisnet και στο τσμεδε Λιβαδειάς δεν γνωρίζουν καθόλου . Τελικά πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό στη σελίδα του ΕΦΚΑ -ΚΕΑΟ και από εκεί έκανα υποβολή. Η πρώτη αίτηση ήταν για προσδιορισμό οφειλής , με είχαν μπερδέψει. Υποβλήθηκε επιτυχώς η ρύθμιση
  20. Τελικά επισκευάστηκε , δεν έκανε καλή επαφή οι ακροδέκτες ρεύματος από το μηχάνημα στη μπαταρία. Και ήθελε ρύθμιση και τον οριζόντιο αξονα
  21. Είχα κάποιο συνάδελφο που μου έκανε αυτή του δουλειά μου έδινε συντεταγμένες και πήγαινα εγώ με το stonex sts μετά. Αλλά τώρα λόγω φόρτου εργασίας και ο ίδιος δεν προλαβαίνει αλλά και σε εμρνα έχουν μαζευτεί. Στο κατάστημα που είχα αγοράσει το γεωδαιτικό σταθμό μου πρότεινε της South . Κοστολογιο 2800-3000€ για μεταχειρισμένο. Σαφώς και το έχω υπολογίσει θα μου κάνει απόσβεση αλλά δεν γνωρίζω μοντέλα / δυνατότητες . Πλέον μου έτυχαν και εκτός της περιοχής δουλειές και ήθελα να είμαι ανεξάρτητος ως ένα σημειο Επικοινώνησα και αύριο πηγαίνω να παραλάβω το stonex s9 iii με καλύπτει για τη δουλειά μου και θα επισκευάσω και το γεωδαιτικό σταθμό της Stonex. Τιμή 2500€+ Φ.Π.Α
  22. Καλησπέρα , είχε γίνει και απο εμένα αίτηση . Αλλά είχα πατήσει την επιλογή με επανυπολογισμό . Μου εμφάνισε τίς οφειλές μετά απο 20-25 ημέρες αλλά μου είπαν θα χάσω μέρος χρημάτων απο τη σύνταξη και οτι μπορώ να το αναιρέσω. Έχω πάει και στα κεντρικά του ΕΦΚΑ και μου είπαν να περιμένω . Εδω και 1,5 μήνα δέν έχει αλλάξει . Έχει τύχει σε κάποιον αλλλό παρόμοιο θέμα. Εννοείται η υπάλληλος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα .
  23. Και εμένα στίς αρχές που προσπαθούσα μου το έβγαζε το συγκεκριμένο. Δές τίς στρώσεις σου προσεκτικά , το Hashcode εάν συμφωνεί όπως και την ονομασία αρχείων. Επιπλέον με ποιόν browser τα ρίχνεις , γιατί εγω χρησιμοποιώ μόνο chrome , παλιότερα με το firefox είχα προβλήματα.
  24. Καλημέρα , με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά Gps . 3-4 χρόνια πρίν τη συνταξιοδότηση. Είχα δανειστεί παλιότερα εάν θυμάμαι σωστά 1 South S680 και είχα κάνει και εγγραφή στήν υπηρεσία Hepos αλλά δέν είχα ασχοληθεί και το επέστρεψα. Εννοείται για μεταχειρισμένο . Μόνο τα σημεία ήθελα να κατεβάζω και μετά θα πηγαίνω με το Γεωδαιτικό σταθμό που έχω τηε Stonex. Απλώς δέν γνωρίζω ούτε σε τι μοντέλο να απευθυνθώ αλλά και τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Συνάδελφος αγόρασε της Stonex δ'εν θυμάμαι μοντέλο ~4000 ευρώ. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  25. Σε εμένα σε 4 υποθέσεις που συνδέθηκα ως ωφελούμενος με τα στοιχεία των ιδιοκτητών μου έδωσαν παράταση 60 ημέρες όσες είχα πάρει και τη 1η φορά . Δέν μπορούσα να το αλλάξω το νούμερο παράτασης. Μίλησες με τη υποστήριξη;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.