Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

lorik

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lorik

  1. Ένα παιδί μηχανολόγος που ρώτησε ο αδερφός μου,του είπε: 1)Tοπογραφιας 2)Πολιτικών Δομικών Έργων 3)Έργων Υποδομής 4)Μηχανολογία Είπε οτι το καλύτερο είναι Τοπογραφος,γιατί ξέρεις ακριβώς ποια είναι η δουλειά σου.
  2. Το γνωρίζω πολύ καλά οτι είναι δύσκολα τα πράγματα, απλά επειδή του αρέσει και επειδή δεν ξέρουμε σε 5-6 χρόνια που θα έχει τελειώσει πως θα έχουν τα πράγματα στο κατασκευαστικό τομέα, το ρισκάρει γιατί του αρέσει. Λεφτά για έξω ούτε στα πιο τρελά όνειρα. Αν έβαζες τις παραπάνω σχολές σε μια σειρά κατάταξης ξεκινώντας από την καλύτερη για εσένα(επαγγελματικά δικαιώματα,μισθοδοσία,συνθήκες εργασίας κλπ)....πως θα τα έβαζες?
  3. Υπάρχουν πάρα πολλά οφ τοπικ σχόλια και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Τελος πάντων ευχαριστώ για την απάντηση σου.
  4. Καλησπέρα παιδιά,ο αδερφός μου τώρα έδωσε πανελλήνιες και ήρθε η ώρα να αποφασίσει τι είναι αυτό που θα κάνει στην ζωή του. Του αρέσει γενικά να ασχοληθεί με τον κατασκευαστικό τομέα και τίποτα από τα υπόλοιπα επαγγέλματα δεν τον συγκινεί περισσότερο από αυτόν τον τομέα. Το θέμα είναι ότι δεν έγραψε όπως περίμενε και κατά πάσα περίπτωση θα κινηθεί στα ΤΕΙ. Τα 3 ΤΕΙ που τον ενδιαφέρουν πιο πολύ από την αναζήτηση που έχει κάνει είναι το τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων, Μηχανολογίας, Πολιτικών Έργων Υποδομής και τέλος το τμήμα της Τοπογραφίας που είναι και το μοναδικό που δεν ξέρει τίποτα για αυτό . Είναι σε μια συνεχή αναζητη πληροφοριών για αυτά τα 3 για να αποφασίσει τελικά τι θα ακολουθήσει.Τι διάφορα έχουν μεταξύ τους αυτά τα τμήματα? Ποιο είναι πιο αδικημένο σε σχέση με τα επαγγελματικά δικαιώματα που έχουν οι απόφοιτοι του και πιο θα το συμβουλεύατε εσείς να ακολουθήσει? Σας παρακαλώ, γνωρίζω οτι ίσως είναι δύσκολο να μπείτε στην διαδικασία να απαντήσετε αλλά κάντε μια προσπάθεια γιατί είναι ανάγκη και και ο χρόνος πολύ λίγος.
  5. Καλησπέρα παιδιά,ο αδερφός μου τώρα έδωσε πανελλήνιες και ήρθε η ώρα να αποφασίσει τι είναι αυτό που θα κάνει στην ζωή του. Του αρέσει γενικά να ασχοληθεί με τον κατασκευαστικό τομέα και τίποτα από τα υπόλοιπα επαγγέλματα δεν τον συγκινεί περισσότερο από αυτόν τον τομέα. Το θέμα είναι ότι δεν έγραψε όπως περίμενε και κατά πάσα περίπτωση θα κινηθεί στα ΤΕΙ. Τα 3 ΤΕΙ που τον ενδιαφέρουν πιο πολύ από την αναζήτηση που έχει κάνει είναι το τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων, Μηχανολογίας, Πολιτικών Έργων Υποδομής και τέλος το τμήμα της Τοπογραφίας που είναι και το μοναδικό που δεν ξέρει τίποτα για αυτό . Είναι σε μια συνεχή αναζητη πληροφοριών για αυτά τα 3 για να αποφασίσει τελικά τι θα ακολουθήσει.Τι διάφορα έχουν μεταξύ τους αυτά τα τμήματα? Ποιο είναι πιο αδικημένο σε σχέση με τα επαγγελματικά δικαιώματα που έχουν οι απόφοιτοι του και πιο θα το συμβουλεύατε εσείς να ακολουθήσει? Σας παρακαλώ, γνωρίζω οτι ίσως είναι δύσκολο να μπείτε στην διαδικασία να απαντήσετε αλλά κάντε μια προσπάθεια γιατί είναι ανάγκη και και ο χρόνος πολύ λίγος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.