Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

engina

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

engina's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι. Ενδιαφέρομαι να μάθω αν είναι εφικτή η χρήση γεωθερμικής αντλίας θερμότητας με κατακόρυφους γεωεναλλάκτες για θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης ή πισίνας. Αντιλαμβάνομαι ότι στην περίπτωση αυτή, αν αντλούμε συνέχεια θερμότητα από το εδαφος -δηλαδή το κρυώνουμε- κάποια στιγμή το σύστημα αστοχεί. Υπάρχει τρόπος ρύθμισης του συστήματος ? Από την άλλη πλευρά τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει δυνατότητα εκμετάλλευσης ενός ανοικτού τύπου σύστημα. Και για τί τάξεις μεγέθους κόστος - απόσβεση μιλάμε? Ευχαριστώ.
  2. ΟΚ, ευχαριστώ για τη γενικότερη ενημέρωση. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης αυτού του φόρουμ.
  3. Έτσι θεωρώ και εγώ αλλά ως νέα μηχανικός (πολιτικός) οφείλω να είμαι ενήμερη γενικά. Αν κάποιος γενικώς γνωρίζει οτιδήποτε, θα το εκτιμήσω.
  4. Kαλημέρα συνάδελφοι, ήθελα να ρωτήσω για μια άδεια για λειτουργία μπαρ ο Δήμος ζήτησε βεβαίωση μηχανικού για τα ντεσιμπέλ. Ο ιδιοκτήτητης απευθύνθηκε σε μένα. Ξέρει κανείς τί ακριβώς χρειάζεται να κάνω? Ευχαριστώ
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα και από μένα, κάπου λέει ότι όταν ο πολίτης βιάζεται να μεταβιβάσει το ακίνητό του, παρέχεται η δυνατότητα στο μηχανικό με υπέυθυνη δήλωση "ότι έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα στοιχεία - μελέτες" να φτάσει τη διαδικασία μέχρι το τέλος και τα σχέδια να κατατεθούν αργότερα, μέχρι τέλος Μαρτίου του 2012. Αυτό που το δηλώνουμε ακριβώς στο σύστημα? Στην τεχνική έκθεση εκεί που λέει σχόλια? Αλλού?
  6. Συνάδελφοι καλημέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για την άδεια για βάψιμο με ικριώματα, γιατί είμαι νέα μηχανικός. Θα χρειαστεί από όσο ξέρω κάποια τεχνική έκθεση και κάποια στατική μελέτη. Υπάρχει κάποιο πρότυπο κάπου? Γίνονται με κάποιο κλασσικό πρόγραμμα στατικών αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη αν η ερώτηση έχει επαναληφθεί, αλλά έχουν γραφτεί πολλά και έχω μπερδευτεί κάπως...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.