Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

Members
  • Περιεχόμενα

    138
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.221 profile views

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare

Recent Badges

13

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Σε ποια τροποποίηση του ΠΔ 78/88 ορίζεται ότι η ελάχιστη ωφέλιμη επιφάνεια συνεργείου συντήρησης και επισκευής μηχανικών μερών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών πρέπει να είναι 60 τ.μ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Σύνολο πληθυσμού φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης: [ 56 ] άτομα. 2 έξοδοι προς κλιμακοστάσιο 1ου ορόφου πλάτους 1,10 m και ύψους 2,20 m έκαστη προς 1 τελική έξοδο ισογείου πλάτους 1,20 m και ύψους 2,20 m. Επιτρέπεται μία τελική έξοδος κινδύνου σύμφωνα με την παράγραφο 2.1.3 του άρθρου 7 του Π.Δ. 71/88.
  3. Το υπόδειγμα ανέβηκε πάλι στα downloads στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.michanikos.gr/files/file/1035-%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A4%CE%97-%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97%CE%A3-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A3/
  4. Γιατι που είναι το πρόβλημα? Να ζεσταθείς οικονομικά δεν θέλεις? Ότι λέβητα και να αγοράσεις θα καίει περισσότερο καύσιμο από μία σόμπα.. Επίσης θα εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα από σωληνώσεις και εργασία.. Μη κάνετε παράθεση των αμέσως προηγούμενων μηνυμάτων. Ευχαριστώ, hkamp.
  5. Μαλλον καλύτερα να προσανατολιστείς σε σόμπα πέλλετ νερού για σύνδεση με τα σωματα του καλοριφερ..
  6. Μου αρέσει να είμαι σωστός επαγγελματίας, αγαπώ αυτό που κάνω αλλά δεν θέλω να το ξεφτιλίσώ διότι κάποια στιγμή θα περάσουν αυτές οι εποχές και τότε άντε να ζητήσεις ξανά το 300αρι αν τους έχεις μάθει αλλιώς.. Ο γυναικολόγος που πλήρωσα πέρσι σε ιδιωτικό νοσοκομείο δεν μας έκανε κάποια ιδιαίτερη έκπτωση σε σχέση με τις τιμές προ κρίσης. Δεν είδα κανέναν υδραυλικό να έχει ξεφτιλίσει σε τέτοιο βαθμό τα μεροκάματα του.. Είμαι υπέρ για μία καλύτερη τιμή λόγω κρίσης αλλά όχι να το ξεφτιλίσουμε κιόλας. Στο τέλος θα καταντήσουμε οι καρπαζοεισπράκτορες του επιστημονικού κλάδου.. 50€ όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. 3 ΠΕΑ την ίδια μέρα έχω περάσει στο σύστημα αλλά δεν τα μελέτησα όλα την ίδια ημέρα, ούτε έκανα αυτοψία και μελέτη σε μία ημέρα και για τα τρία.. Αν και χρησιμοποιώ παράλληλα και πρόγραμμα του εμπορίου με έτοιμες βιβλιοθήκες που έχω φτιάξει.. Υ.Γ. Αυτό με το ιδιωτικό συμφωνητικό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία σε μία ελεύθερη αγορά..
  7. Είπε κάποιος ότι μπορεί να γίνει?? το copy paste ή στο περίπου τροποποίηση ενός ήδη εκδοθέντα στα τετραγωνικά που θέλουμε πόσο χρόνο χρειάζεται?? 1 ώρα.. Οπότε βγαίνουν άνετα τα 5 ΠΕΑ..
  8. Πάντως προσωπικά θεωρώ πολύ χαμηλές τις τιμές των ΠΕΑ εκεί που έχουν φτάσει.. Όλοι έρχονται πλέον με υφάκι ότι στοιχίζει 90-100€ όσα τετραγωνικά και να είναι, ακόμα και χωρίς κατόψεις όπου πρέπει να κάνω πλήρη αποτύπωση.. Δεν συμφέρει να ασχολούμε πλέον με ΠΕΑ και να αφήνω άλλες δουλείες πίσω δίοτι ως γνωστόν όλοι σχεδόν τα βιάζονται άλλα δεν θέλουν και να τα πληρώσουν... Γραφεία όμως που μπορούν να πληρώνουν έναν υπάλληλο να ασχολείται μόνο με ΠΕΑ καθημερινά βγάζουν παραγωγή 5 ΠΕΑ Χ 80 = 400, 100 το κόστος του υπάλληλου και 300€ στο ταμείο του γραφείου..
  9. http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/12851 Αναστέλλεται η υποβολή των οριστικών δηλώσεων αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα, εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και των αντίστοιχων βεβαιώσεων αποδοχών (έντυπα Ε20, Ε21, Φ01-043 και Φ01-044) και των καταστάσεων έγγραφων συμφωνιών των δικηγόρων και μηχανικών
  10. 103 τ.μ 900000€ με κατώτερη ενεργειακή κατηγορία .. τζάμπα πράγμα!!!
  11. Από την στιγμή που θα είχε χρήση κατοικίας ο κάτω όροφος και δεν είναι γιαπί (δηλαδή χωρίς κουφώματα, ασοβαντιστο κλπ) δεν θα λάμβανα καθόλου υπ' όψη μου το δάπεδο..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.