Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gisp

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια γενική εικόνα του τι παίζει? Ξέρετε, μέχρι την τρίτη πρέπει να έχουμε καταθέσει μηχανογραφικό.
  2. Έχω την εντύπωση πάντως ότι όλοι οι ηλεκτρολόγοι βρίσκουν δουλειά. Απλά από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι εργάζονται σε μεγάλες εταιρείες, αρκετές ώρες την ημέρα και για 1500 ευρώ το πολύ. Σίγουρα ένα τέτοιο εργασιακό καθεστώς δεν σε ανταμοίβει ούτε για τους κόπους σου να βγάλεις τη σχολή, ούτε και για τις ικανότητές σου. Ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα?
  3. Καλησπέρα σας, έδωσα φέτος πανελλήνιες και με τα περσινά δεδομένα πιάνω τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών& Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ. Θα ήθελα αν μπορούσανε μέλη του φόρουμ που είναι απόφοιτοι της εν λόγω σχολής να με κατατοπίσουν σχετικά με τις προοπτικές του επαγγέλματος στην Ελλάδα καθώς και για το εργασιακό καθεστώς (ιδιωτικός/δημόσιος υπάλληλος-ωράριο εργασίας-απολαβές κτλ κτλ) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.