Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μαθητής

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Μαθητής's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας παιδιά, ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει, στο ζήτημα του εξαερισμού ενός εργαστηρίου το οποίο βρίσκεται σε υπόγειο με μια πόρτα και ένα παράθυρο. Εκεί θα γίνονται διάφορες εργασίες, όπως: επεξεργασία μετάλλου(λειτουργία καμινέτου, ηλεκτροσυγκόλλησης δίσκων κοπής(όχι μεταλλικούς τους άλλους που βγάζουν αναθυμιάσεις), επεξεργασία ξύλου(τριβείο, πλάνη κτλ). Τι μηχάνημα εξαερισμού προτείνετε???? Αν βοηθάει, ο χώρος που θα γίνονται οι εργασίες είναι 12 περίπου τετραγωνικά μέτρα και 28,5 περίπου κυβικά μέτρα. Αυτός βέβαια επικοινωνεί άμεσα με έναν άλλο χώρο, ο οποίος είναι 1,5 φορά μεγαλύτερος περίπου, δηλ. 18 τετραγωνικά περίπου - 42,5 κυβικά μέτρα.
  2. Φίλε Γιάννη, 8α ήθελα να μου πεις τις αναλογίες για τη παρασκευή σοβά, αν δεν υπάρχουν αυστηρές, πές μου τις δικές σου, θα σοβατίσω ένα υπόγειο και ο τοίχος είναι χτισμένος με τσιμεντόλιθους. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
  3. Αν θες ανανέωσε τα links στο rabitshare, διαφορετικά στείλε, τα αρχεία (συμπιεσμένα) στο [email protected] Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
  4. Τί γνωμη έχετε για το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ και για το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής?? Ποιες οι διαφορές τους και τέλος πάντων ποια να επιλέξω γιατί πρέπει να υποβάλω σήμερα το μηχανογραφικό μου και έχω μπερδεφτεί.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.