Μετάβαση στο περιεχόμενο

foibos1986

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

foibos1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχααριστώ πολύ όλους σας. Τελικά ακολούθησα την πρόταση του ikaros13 και πήγα έτοιμη ΥΔ. Η Πυροσβεστική ήταν αυτή της Νέας Μάκρης.
  2. Καλημέρα συνάδελφοι. Αφού τελείωσα μια μελέτη πυροπροστασίας και την παρέδωσα στο πελάτη μου, πηγαίνοντας στην Πυροσβεστική του ζήτησαν και μια υπέυθυνη δήλωση από εμένα που να λέει ότι τα συστήματα έχουν τοποθετηθεί και ότι δουλεύουν σωστά. Γνωρίζετε τι πρέπει ακριβώς να γράψω? Ή γράφω κάτι του στιλ "Στην τάδε επιχείρηση έχουν τοποθετηθεί τα συστήματα που ορίζονται στην μελέτη πυροπροστασίας και λειτουργούν σωστά"?
  3. Καλημέρα συνάδελφοι. Έχω αναλάβει μια μελέτη για μια επιχείρηση που θα θα πουλάει καφέδες και θα φτιάχνει και μερικά μεζεδάκια, πχ τηγανητές πατάτες , λουκάνικα, καμιά σαλάτα. Προφανώς δεν εντάσσεσαι στην κατηγορία του αναψυκτηρίου όπως στην αρχή νόμιζα. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε σε ποια κατηγορία εντάσσεται ώστε να ψάξω να βρω τις απαιτήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ
  4. Καλησπέρα. ΣΚέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό "Τεχνικά Έργα " στο ανοικτό πανεπιστήμιο. Το αντικείμενο μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι θα λάβω αρκετά χρήσιμες γνώσεις. Το ερώτημα μου είναι κατά πόσο ένα τέτοιο μεταπτυχιακό έχει αναγνωριση στην αγορά εργασίας. Θα λειτουργήσει σαν μπόνους σε περίπτωση που θα ζητήσω θέση επιβλέπων μηχανικού ή απλά θα θεωρηθεί ως ένα "βίτσιο". Οι πιο έμπειροι συνάδελφοι τί γνώμη έχετε?
  5. Καλησπέρα Κάνω επίβλεψη σε φ/β σε χωράφια. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους για να βρίσκω τον άξονα Ανατολής - Δύσης. Αυτοί που έχω υπόψην μου είναι με πυξίδα, με GPS, με leiser και με γαιωδετικό σταθμό. Επίσης θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου εξηγήσετε και τον λόγο που επιλέξατε κάποιον τρόπο, κόστος ακρίβεια, και φυσικά γιατί απορίψατε κάποιους άλλους.
  6. Καλημέρα Η απορία μου είναι η εξής : στις περιοχές όπου είναι χαρακτηρισμένες ως δασικές εκτάσεις σύμφωνα με τον νέο νόμο δεν μπορεί να γίνει τακτοποίηση αυθαιρέτων. Εντούτοις κάτι τέτοιο ίσχυε και με τον νόμο Τρίτση αλλά πολλές περιοχές στην Αν. Αττική (και φαντάζομαι και αλλού), όπως η Νέα Μάκρη είχαν νομιμοποιηθεί. Τώρα λοιπόν τί γίνεται; Θα μπορέσουν να τακτοποιηθούν τα αυθαίρετα σε αυτές τις περιοχές;
  7. Σας ευχαριστώ πολύ. Το topic που μου υποδείξατε με κάλυψε απόλυτα
  8. Καλησπέρα Μόλις μετακόμισα σε μια γκαρσονιέρα κ θα ήθελα να βγαίνει ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο όνομα μου. Μου είπαν ότι για αυτό χρειάζεται ένα ηλεκτρολογικό σχέδιο του διαμερίσματος. Επειδή είμαι ΗΜΜΥ θεωρώ ανόητο να πάω σε κάποιον να μου το κάνει και να τον πληρώσω. Από την άλλη όμως, μόλις πέρσι τελείωσα από την σχολή μου και δεν ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Θα ήθελα την βοήθεια σας :συμβουλές, κάποιο υπόμνημα κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.