Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βασίλης Παναγάκος

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Βασίλης Παναγάκος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω το καλοκαίρι ή έστω οι λίγες μέρες ξεκούρασης για όσους κατάφεραν να τις έχουν να μας έφεραν πίσω ορεξάτους για δουλειά!! Το θέμα στο οποίο θέλω να αναφερθώ είναι το εξής: Πρόκειται να κάνω μια αναθεώρηση άδειας (του 2010) για εξοχική κατοικία στα Κύθηρα. Η αναθεώρηση γίνεται με σκοπό να γίνουν κάποιες διορθώσεις σχετικά με τον προσανατολισμό του σπιτιού, για μικρές τροποποιήσεις στην κάτοψη, για αλλαγές υλικών στις όψεις και για αλλαγή των επιβλεπόντων μηχανικών για τις εργασίες που απαιτούνται. Γνωρίζει κανείς αν το τμήμα της Πολεοδομίας που πρέπει να απευθυνθώ βρίσκεται στον Πειραιά (αν ναι σε ποιά διεύθυνση) ή βρίσκεται στα Κύθηρα?
  2. Καλησπέρα σε όλους, Πρόκειται να βγάλω μια άδεια μικρής κλίμακας για επισκευή στέγης σε διατηρητέο στην Αθήνα. Σήμερα το πρωί πήρα την Πολεοδομία Αθηνών στην Σωκράτους και μου είπαν ότι δεν βγαίνουν άδειες μικρής κλίμακας για διατηρητέα και ότι χρειάζεται κανονική οικοδομική άδεια. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό γιατί μου ακούγεται λίγο κουφό!!! ** Η στέγη απλά θα επιστευαστεί, δεν θα γίνει από την αρχή ούτε θα αλλάξει σχήμα. Επίσης να τονίσω ότι στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή είναι πιθανό να πέσει!!!!
  3. Καλημέρα, μόλις γύρισα από πολεοδομία Αθηνών (Σωκράτους) και μου είπαν ότι για τα διατηρητέα δεν μπορείς να βγάλεις άδεια μικρής κλίμακας!!!!! Γνωρίζει κανείς αν ισχύει όντως αυτό???
  4. http://estia.minenv.gr/EXEC Εισαι φανταστικος!!! Ευχαριστω πολυ!! Οι φωτογραφια βεβαια ειναι του '89 αλλα δεν με πειραζει καθολου.
  5. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας. Ειναι η πρωτη φορα που ζηταω βοηθεια μεσω του Forum και πραγματικα δεν ηξερα τι να περιμενω! Οσον αφορα την πολεοδομια Αθηνων στη Σωκρατους περνω τηλεφωνο και φυσικα δεν απανταει κανεις!!!Αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει..
  6. Καλησπέρα σε όλους! Πρόκειται να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας για ένα διατηρητέο (κατοικία ισόγειο & 1ος με ξύλινη στέγη) του 1913 στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αναφέρονται παρακάτω: 1) Επισκευή στέγης 2) Επισκευή ξύλινων κουφωμάτων (χωρίς αλλαγή ανοιγμάτων) 3) Επισκευή ξύλινων δαπέδων 4) Επισκευή σοβάδων εσωτερικά 5) Βαψίματα εσωτερικά 6) Βαψίματα εσωτερικά (απαιτούνται ικριώματα) 7) Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταη Νέα υδραυλική εγκατάσταση 9) Γενική επισκευή της όψης (απαιτούνται ικριώματα) Η άδεια μικρής κλίμακας πειλαμβάνει τα 1), 2), 3), 4), 5) Για τα 6), 7), , 9) γνωρίζω ότι πρέπει να βγεί κανονική οικοδομική άδεια. (Αν έχω λάθος διορθώστε με) Επειδή είναι η πρώτη φορά πο ασχολούμαι με κάτι τέτοιο θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τα παρακάτω: 1) Σε ποιά πολεοδομία πρέπει να απευθυνθώ? (Στην πολεοδομία Αθηνών στην Σωκράτους??) 2) Χρειάζεται να απευθυνθώ επιπρόσθετα σε κάποια άλλη υπηρεσία λόγω διατηρητέου? (Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι είναι διατηρητέο) 3) Επειδή ο ιδιοκτήτης βρίσκεται συχνά εκτός Αθήνας μπορεί να μου κάνει μία εξουσιοδότηση ώστε να χειριστώ εγώ όλα τα απαραίτητα (Αίτηση, Υπ. Δήλωση κλπ)? 4) Χρειάζεται τοπογραφικό γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει? 5) Τέλος, η άδεια οικοδομής είναι άκρως απαραίτητη και αν ναι που θα βρω άδεια του 1913? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  7. Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να βγάλω μία άδεια μικρής κλίμακας για ένα διατηρητέο στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας. Γνωρίζει κανείς σε ποιά πολεοδομία πρέπει να απευθυνθώ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.