Μετάβαση στο περιεχόμενο

evie_kets

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

evie_kets's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα σας συνάδελφοι έχω μια ερώτηση ως προς την Υ.Δ. μηχανικού του 3402/13... ...μεταξύ των άλλων η Υ.Δ. λέει "δηλώνεται οτι πληρούνται οι ΚΤΙΡΙΟΛΟΓΙΚΕΣ προϋποθέσεις και οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου". Για τις προϋποθέσεις πιστεύω πως εννοεί τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 2718/12 ("Υγειονομικοί όροι... και άλλες διατάξεις" ) αλλά για τα "κτιριολογικά" τι εννοεί?Μήπως τα οριζόμενα στην Υ.Α. Α1β/8577/83? Αυτή όμως δεν έχει καταργηθεί από με την Υ.Α. Υ1γ/Γ.Π/ οικ. 96967/2012 νιώθω οτι κάνω κύκλους......
  2. Καλημέρα! έχω την εξής περίπτωση: Καφέ - ζαχαροπλαστείο, συνολικού εμβαδού 43 τμ, όλα σε ισόγειο. Στο εν λόγω καφέ-ζαχαροπλαστείο, θα υπάρχουν 4 τραπεζάκια των 2 ατόμων. Η άδεια είναι του 1970. Για τη σύνταξη μελέτης πυροπροστασίας θα εφαρμόσω τα αναφερόμενα στο άρθρο 9 (καταστήματα) ή στο άρθρο 10 (χώροι συνάθροισης κοινού). Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει μελέτη για παρόμοια περίπτωση και θα ήταν πρόθυμος να μου δώσει υπόδειγμα; Σας ευχαριστώ πολύ!
  3. καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται Μ.Π.Ε. για συνεργείο αυτοκινήτων με τις νέες διατάξεις. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλημέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πεί ακριβώς τις προθεσμίες για πράβολο και πρώτη δόση? Αν γίνεται να υπάρχει και παραπομπή σε νομοθεσία. Ευχαριστώ!!
  5. Απλά...στην άδεια νομιμοποίησης τι θα δείξουμε? το μισό σπίτι...αφού το άλλο μισό είναι στο Δ???
  6. Έχω και εγώ μια ερώτηση συνάδελφοι! Πρόκειται για εξοχική κατοικία...χωρίς καθόλου άδεια. Λογικά εφόσον το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο... πληρώνει το παράβολο για τον Ν4014 και μετά βγάζει άδεια? Επίσης έχει υπάρξει και παρανομία όσον αφορά το Δ και γενικά υπέρβαση στα τετραγωνικά... οπότε χάνω λίγο την μπάλα. Η σκέψη μου είναι η εξής... ότι μπορεί να πάει για νομιμοποίηση πάει και τα άλλα πάνε για τακτοποίηση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.